Ținute all-black în ultima comandă de la Femme Luxe

all black de la femme luxe

În ultimele luni, garderoba mea a suferit modificări numeroase, a primit haine în toate culorile pe care le-am găsit și care mi-au plăcut. Totuși, în ultima comandă de la Femme Luxe s-a nimerit ca toate produsele pe care le-am găsit pe placul meu să fie negre. Așadar, după ce am primit coletul, am creat patru ținute all-black, pe care o să vi le prezint în rândurile următoare.

Trebuie să vă spun că în această comandă am avut un set de trening casual, colanți, pantaloni și blugi. Însă, alături de categoriile din care mi-am luat haine de această dată, mai găsiți pe site numeroase alte categorii.

De exemplu, în categoria Lace bodysuits găsiți o mulțime de body-uri cu dantelă, în toate culorile și modelele. Dacă, în schimb, preferați un top cu plasă, perfect pentru serile petrecute în oraș, îl găsiți în categoria Mesh Tops.

Despre salopete v-am mai povestit în articolele anterioare. Mi-am luat deja două salopete și sunt sigură că voi mai lua și altele, în viitor. Îmi plac, deoarece sunt elegante, frumoase și moderne. Dacă și voi vă doriți o salopetă, o găsiți în categoria Jumpsuits, unde veți vedea o mulțime de modele, care mai de care mai deosebite.

Patru ținute all-black cu hainele din ultima comandă de pe Femme Luxe

Desigur, puteam să creez diverse ținute cu pantalonii din această comandă, însă am profitat de faptul că întreaga mea comandă a fost neagră și am realizat ținute all-black. Totuși, sunt sigură că voi purta noii mei pantaloni cu bluze și tricouri colorate, deoarece nu aș vrea să creadă cineva că sunt în doliu. Dar haideți să vă arăt ce produse am avut în coletul de la Femme Luxe și cum mi se par fiecare dintre acestea.

Pantaloni tip țigară

Am găsit o pereche de pantaloni negri, tip țigară, în categoria Cigarette Trousers. Este vorba despre pantalonii Black Straight Leg Cigarette Trousers – Ehlee, care mi-au plăcut de când i-am văzut. Sunt, totodată, produsul care îmi place cel mai mult din această comandă. Se așază frumos pe corp, au un material ușor, comod, puțin elastic și un design deosebit de plăcut. S-ar putea să nu îmi mai permită vremea să îi port în grabă, dar la primăvară cu siguranță vor fi printre piesele mele preferate din garderobă.

all-black

Jeanși evazați negri perfecți pentru o ținută all-black

M-am tot uitat pe site la jeanși dar am evitat să îmi comand, din cauză că majoritatea modelelor sunt fie evazate, fie tăiate. Blugii cu tăieturi nu-mi plac sub nicio formă, nu am avut niciodată și nici nu cred că voi ceda (sau da?). ah, era să uit de blugii skinny, care sunt, de asemenea, disponibili în categoria Jeans de pe site, dar nu iau, deoarece corpul nu-mi permite să port astfel de blugi. Însă jeanșii Black Denim Buttons Flare Jeans – Natalia mi-au tot atras atenția, așa că am cedat tentației, într-un final, și i-am luat.

Blugii pe care i-am ales au talie (foarte) înaltă și se închid cu nasturi din metal. Sunt evazați în partea de jos, fapt ce mi se pare ușor ciudat, după atâția ani în care nu am mai purtat pantaloni evazați – dar erau preferații mei în adolescență, deci mă simt perfect când îi port. Îmi place tare mult cum arată, însă îmi sunt puțin cam lungi, chiar și pentru tocuri, așadar va trebui să îi duc la croitor, să îi scurteze puțin. Ar fi chiar păcat să ajungă la pământ când îi port și să se distrugă, asta ca să nu spun că nu arată deloc bine dacă îi trag pe jos.

Colanți simpli

Am câteva bluze lungi, care arată bine doar cu colanți, așadar a sosit momentul să îmi înnoiesc garderoba și la această categorie. Am găsit o pereche de colanți simpli în categoria Leggings – Black Basic Leggings – Gracelynn și i-am adăugat în coș. Materialul lor este extrem de subțire, ușor transparent, chiar și nu foarte elastic, astfel că nu am nimerit chiar bine cu această alegere. Am mai luat colanți de pe Femme Luxe, aceeași mărime și mi-au fost buni, așadar diferența de material chiar contează.

Trening casual all-black

În comanda trecută am avut un trening casual verde, care mi-a plăcut atât de mult, încât a trebuit să îl iau și pe negru. Materialul este extrem de lejer și comod, dar și destul de transparent. Am cam mizat pe faptul că, fiind negru acest set, nu va fi la fel de transparent precum cel verde, dar m-am înșelat. Totuși, îmi place setul acesta, așadar îl voi purta cu drag.

all-black

Per total, sunt mulțumită și de această comandă și vă recomand și vouă hainele de pe Femme Luxe.

16 thoughts on “Ținute all-black în ultima comandă de la Femme Luxe

  1. Poate că doar îmi dau cu părerea despre asta și nu sunt în nici un fel priceput la modă, dar pantaloni evazați? „NU, NU, NU, NU, NU, NU, NU! Niciodată, nu!
    Păi ce ești matale, bre, hippie? Wow! Nu! Sorry, dar nu!
    Celelalte au o notă elegantă în ele și ție așa îți stă bine. Scapă de pantalonii evazați. Am o idee, bună zic eu…
    Spune-i croitorului să îi scurteze de tot, franjuri…
    În celelalte ești superbă, Bluzele sunt toate de excepție.
    Mi-a plăcut mult colecția, dar am oroare de evazați.
    Să porți sănătoasă toate aceste piese vestimentare, Eva!
    Felicitări pentru articol!

    1. Mulțumesc! M-ai făcut să râd. 😀 Cam așa m-am gândit și eu de câte ori îi vedeam pe site, dar tot am cedat până la urmă. O să văd eu cum arată după ce îi scurtează. 😊
      Îți mulțumesc pentru comentariu și opinie. Mi-ai confirmat gândul: alți blugi evazați nu mai iau! 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.