Despre mine

Eva Anca

Dacă ar fi să mă descriu în doar câteva cuvinte, acestea ar fi: soție, mamă, scriitoare freelancer. Lucrez ca și scriitoare de conținut din august 2013. Deși am simțit și înainte dorința de a face ceva deosebit, abia când am început să scriu articole și conținut web, am descoperit că pot să o fac. Am învățat, de atunci, că nu este ușor să folosești cuvintele, și că fiecare paragraf scris este o provocare.

Din momentul în care am devenit scriitoare de conținut, a început să îmi încolțească în minte ideea de a avea propriul blog. Recunosc, a mai durat o vreme până să îmi găsesc „chemarea” în lumea bloggingului. Așa se face că Rândurile Evei a luat naștere în noiembrie 2016, pe subdomeniu. În 18 ianuarie 2019, blogul a primit propria sa căsuță, pe domeniu .ro.

Dacă ar fi să spun ce mă definește cel mai bine, răspunsul ar fi simplu: scrisul. Pentru mine, totul se învârte în jurul acestui cuvânt. Dar haideți să vă spun cine sunt eu și ce am realizat până acum.

Content writer

  • Din august 2013, am început activitatea de content writing. În cadrul diverselor proiecte, am scris articole, postări de blog, pagini „About us” pentru site-uri, descrieri de produse, comunicate de presă și altele. Scriu atât în română, cât și în engleză. Mă găsiți și pe Webist.

Blogger

Blogul Rândurile Evei este oaza mea de liniște, căsuța în care pot să mă desfășor așa cum simt.

Corector carte

Corectez cărți la: Editura Petale Scrise, Editura Mysterio și Editura QUARTO. De asemenea, sunt PR și reprezentant marketing la Editura QUARTO.

Redactor Literatura pe tocuri

  • Din august 2018, am intrat în frumoasa echipă, unde scriu recenzii de carte. Am încheiat colaborarea în 2020.

Redactor Flavorful Ideas

  • Din ianuarie 2019 până în 2020, am preluat scrierea de articole pe blogul Flavorful Ideas, deținut de prietena mea, Claudia Vasilache. (Pe ea o mai găsiți pe: Lecturi și arome, Drumul vieții și SoftBlog).

Finalist SuperBlog 2018

În ediția de toamnă a competiției de blogging creativ SuperBlog, am reușit să mă situez între finaliști.

Locul 2 la concursul „Mama – Aripa mea de înger”, organizat de Revista Scriitorul

Poezia scrisă de mine pentru concursul „Mama – Aripa mea de înger”, organizat de Revista Scriitorul a obținut un punctaj de 8.88, care a clasat-o pe locul al doilea. Poezia apare la paginile 5-6 din numărul 2 al Revistei Scriitorul.