Carmen Tănase și secretul tinereții dezvăluit de dr. Dana Miricioiu: Injectările cu acid hialuronic

Comunicat de presă

Actrița Carmen Tănase, cunoscută și iubită pentru rolurile sale remarcabile în teatru și televiziune, a luat recent o decizie care a stârnit interesul fanilor și al publicului larg. Pentru că a început filmările la un nou serial de succes, dar și din dorința de a face o schimbare, actrița a ales să recurgă la injectări cu acid hialuronic, sub îndrumarea și expertiza medicului chirurg estetician Dana Miricioiu.

Carmen Tănase a decis să apeleze la această procedură estetică pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetelor de la nivelul feței. În doar o singură ședință, sub mâna magica a medicului Dana Miricioiu, actrița a reușit să își întinerească aspectul și să își recapete încrederea în sine.

„Mi-a spus o prietenă că arăt așa de odihnită de parcă am fost doua săptămâni în Bahamas. Pe scurt, m-am întâlnit în viața asta cu o zâna. Se mai întâmplă, să știți, nu sunt doar eu cea aleasa. Are și nume omenesc, dar vi-l spun la final. Uite așa, când nu mai aveam nici o speranță și nici o tragere de inimă, am slăbit 10 kg și urmează alte 10 la rând șiiiiiiiii…,atenție ce spun acum, să-mi păstrez expresia feței, adică să nu se schimbe nimic și totuși să atrag atenția cu replici ca cea de la începutul postării. Și să mă simt bine cu mine. Sau, hai, să nu picăm în clișee, să mă simt MULT mai bine cu mine. Să am o relație prietenoasă cu oglinda. În fine, să nu mă mai sperii când dau cu ochii de mine după trei-patru ore de somn. Domne, pe scurt, să mă plac. Așa că, draga mea Dana Miricioiu, eu cred că asta e ditamai motivul să vă fac declarații publice, n-o să se supere nimeni și dacă există suspiciuni, îndoieli, cum s-or mai numi ele…,poftiți de încercați! Doamna Dana Miricioiu are o baghetă magică: bunul gust și simț!.”, a declarat actrița într-o postare pe conturile personale de social media.

Dr. Dana Miricioiu este unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă.  Prin metodele sale inovatoare și personalizate a ajutat mii de oameni să-și îmbunătățească aspectul fizic, să își recapete încrederea în sine și să se simtă mai încrezători, reprezentând un exemplu strălucit de profesionalism și pasiune.

 „Injectările cu acid hialuronic sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fără a recurge la intervenții chirurgicale. Acidul hialuronic este o substanță naturală, care se găsește deja în organismul uman, și are capacitatea de a reține apa, oferind astfel hidratare și volum pielii. În cazul doamnei Carmen Tănase, am folosit o tehnică minim invazivă, care a adus rezultate spectaculoase în doar o singură ședință.”, a declarat Dr. Dana Miricioiu.

Beneficiile injectărilor cu acid hialuronic

Injectările cu acid hialuronic sunt populare datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă:

Rejuvenare instantanee: Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, cu o îmbunătățire semnificativă a texturii și volumului pielii.

Hidratare intensivă: Acidul hialuronic are capacitatea de a reține apa în piele, menținând-o hidratată și elastică.

Reducerea ridurilor: Este eficient în umplerea și netezirea ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect întinerit.

Non-invaziv: Procedura este minim invazivă, cu recuperare rapidă și fără riscuri majore asociate intervențiilor chirurgicale.

Compatibilitate naturală: Fiind o substanță naturală prezentă în organism, riscul de reacții alergice este minim.

Decizia lui Carmen Tănase de a recurge la injectări cu acid hialuronic, sub îndrumarea medicului Dana Miricioiu, demonstrează că metodele moderne de rejuvenare pot aduce rezultate remarcabile fără a implica proceduri complicate sau dureroase. Această intervenție estetică oferă nu doar un aspect întinerit, ci și un boost de încredere, arătând că frumusețea și tinerețea pot fi păstrate cu ajutorul tehnologiilor avansate și a profesioniștilor în domeniu.

Despre Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician

Cu o carieră dedicată frumuseții și cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă, Dr. Dana Miricioiu a ajutat mii de oameni să-și îmbunătățească aspectul și să se simtă mai încrezători, reprezentând un exemplu strălucit de profesionalism și pasiune.

Un nume de rezonanță în comunitatea medicală, Dr. Dana Miricioiu este recunoscută pentru contribuția sa la chirurgia estetică. Este dovadă vie a faptului că încrederea în sine și frumusețea pot fi obținute prin intermediul muncii dedicate, a cunoștințelor și a pasiunii. A introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, în prezent dețînând cele mai performante tehnologii laser din lume, folosite în tratamentele estetice, în reconturarea și remodelarea corpului, fabricate de renumita companie Sciton, SUA și Cynosure SUA.  Acestea continuă să se claseze conform “The Medical Spa MD Physician Report”, ani la rând, pe locul întâi în cadrul intervențiilor estetice minim și non-invazive, fiind cele mai folosite laser în cabinetele medicale din lume, obținând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu este autoare a cărții “Învață să învingi. Cancerul de sân se poate vindeca”, scrisă în timpul în care a desfășurat Programul Național de Reconstrucție de Sân după cancerul mamar, program susținut de Academia Medicală Română.

Membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale, Dr. Dana Miricioiu colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.