Colecțiile Editurii Publisol disponibile acum și în format digital

Comunicat de presă

Editura Publisol, cunoscută pentru diversitatea și calitatea colecțiilor sale, își extinde oferta și în mediul digital, oferind cititorilor acces la cărțile favorite oriunde și oricând. Această inițiativă vine ca răspuns la dorința publicului de a avea acces facil la lectură, indiferent de locație, din dorința de a achiziționa și descărca instantaneu cărți, fără a mai aștepta livrarea fizică.

Prin această lansare digitală, Editura Publisol demonstrează încă o dată că adaptarea la noile tendințe și tehnologii de lectură este un pas important pentru a rămâne relevant și accesibil în era digitală.

Accesul la toate colecțiile și cărțile editurii în format digital aduce numeroase avantaje pentru cititori: aceștia își pot lua cărțile preferate oriunde, pe orice dispozitiv electronic, fie că este vorba de un ebook reader, tabletă sau smartphone; cărțile digitale nu ocupă spațiu fizic, permițând cititorilor să își creeze o bibliotecă vastă și variată, accesibilă oricând și oriunde.

Editura Publisol pune la dispoziția cititorilor o gamă variată de colecții și autori de renume, dar și o selecție bogată de cărți de istorie, istorie contemporană, romane, memorii și jurnale, toate disponibile pentru achiziție în format digital.

Colecția Carol al II-lea: O serie de șase lucrări ce oferă o perspectivă profundă asupra personalității și domniei Regelui Carol al II-lea. Noua ediție integrală a „Însemnărilor zilnice (1904-1951)” ale regelui Carol al II-lea constituie un prețios izvor istoric privind viața celui mai controversat reprezentant al monarhiei române.

Colecția “FeminIN”: Cărți dedicate literaturii feminine, care explorează teme și subiecte de interes pentru cititoarele moderne. Zece opere remarcabile care aduc în prim-plan povești captivante și perspective unice asupra condiției feminine.  O călătorie literară captivantă care aduce în prim-plan povestea și influența femininului în societate.

Seria de romane semnată Dani Atkins: Romane pline de emoție și povești captivante, perfecte pentru iubitorii de ficțiune contemporană.

Seria completă de 17 volume semnată Petre Sălcudeanu: Un adevărat festin literar pentru cei pasionați de proza românească.

Seria “Cere-mi ce vrei” de Megan Maxwell: O lume captivantă și plină de tensiune creată de autoarea spaniolă de renume mondial, Megan Maxwell. În această serie provocatoare, cititorii sunt transportați într-o călătorie prin pasiunea înflăcărată, secrete întunecate și iubirea care trezește dorințe fierbinți.

Seria de 37 de cărți semnate de Haralamb Zincă: O colecție impresionantă care cuprinde lucrările unuia dintre cei mai prolifici autori români de literatură de mister și aventură.

Pachetul “Femei de succes”: Două volume despre ambiție, reușite și determinare: “Arta ei de a reuși: Melania Trump” și “Theresa May: Un prim-ministru pentru Brexit”, care explorează viețile și carierele a două figuri feminine marcante. Melania Trump și Theresa May sunt două femei de succes care au avut un impact semnificativ în domeniile lor respective și au arătat că determinarea, ambiția și capacitatea de a face față provocărilor pot duce la realizări remarcabile în lumea politică și socială.

„Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne” – o biografie neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan. Cartea ne introduce în viața celor doi protagoniști, începând cu primele întâlniri romantice și încheind cu perioada în care au decis să meargă pe calea libertății – la distanță de îndatoririle și constrângerile pe care le presupunea traiul la vârful Casei Regale. Volumul este scris de doi jurnaliști cu acces privilegiat la Curte. Carolyn Durand și Omid Scobie au reușit să surprindă, în epica lor biografie, viața cuplului princiar, dincolo de luminile reflectoarelor. Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne, de Omid Scobie și Carolyn Durand este unul dintre cele mai vândute titluri ale editurii Publisol.

La Editura Publisol, lecturile preferate sunt disponibile acum și în format digital, la un click distanță. Suntem încântați să oferim cititorilor noștri posibilitatea de a se bucura de colecțiile noastre într-un format modern și accesibil. Credem că lectura trebuie să fie o activitate plăcută și ușor de integrat în viața de zi cu zi, iar formatul digital permite acest lucru în mod excepțional.”, au declarat reprezentanții Editurii Publisol.

Editura Publisol își invită cititorii să își extindă orizonturile literare și să exploreze universul fascinant al cărților digitale, continuând astfel tradiția de a aduce literatură de calitate în viața fiecăruia. Întreaga colecție de cărți este disponibilă pe site-ul editurii Publisol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.