Filme de top, pentru întreaga familie, în luna martie la Happy Cinema!

Comunicat de presă

În luna martie, Happy Cinema îți aduce o selecție vastă de filme, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, care îți vor stârni imaginația și îți vor răscoli emoțiile!

Descoperă aventura epică mult așteptată ‘Dune: Part II’, povestea emoționantă a ‘Dolphin Boy’, și documentarul captivant despre epoca de aur a fotbalului românesc ‘Hai, România’! Aventurează-te în lumea plină de fantezie a animației ‘Katak: The Brave Beluga’, și lasă-te purtat în universul ‘Imaginary’. Experimentează emoția unei ‘Beautiful Wedding’, râzi cu filmul ‘Kung Fu Panda 4’, și celebrează cu ‘Best Birthday Ever’! Așteaptă-te la multe râsete cu ‘Băieții buni ajung în Rai’ și ia-ți inima în dinți pentru a pătrunde în lumea ‘Immaculate’ și ‘Sleeping Dogs’! Dar asta nu este tot! Întâlnește monștri legendari cu ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ și cufundă-te într-o poveste medievală cu ‘Arthur the King’!

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.Villeneuve a regizat filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jon Spaihts, bazat pe romanul lui Herbert.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dune-part-two-32377/

‘Dolphin Boy’ (Prietenul meu, delfinul) – Delfinul Snowball salvează un băiețel din valuri. De atunci, ei cresc fără griji împreună, încântând viața marină cu trucurile lor amuzante. Dar, într-o zi, pacea micii lor lumi vesele este distrusă de o caracatiță malefică.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dolphin-boy-33005/

‘Hai, România’ spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/hai-romania-32723/

‘Katak: The Brave Beluga’ (Katak – Beluga curajoasă)în timp ce tovarășii săi au devenit cu toții albi, Katak este încă mic și gri. Pentru a dovedi că a crescut și pentru a îndeplini ultima dorință a mult iubitei sale bunici, Katak pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/katak-the-brave-beluga-32921/

‘Imaginary’ (Demonul copilăriei) – o femeie se întoarce în casa în care a copilărit și descoperă că prietenul imaginar pe care l-a lăsat în urmă este cât se poate de real și foarte nefericit că a fost abandonat.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/imaginary-32169/

‘Beautiful Wedding’ (Căsătoriți din greșeală) spune povestea tinerilor Abby și Travis, care, după o noapte nebună în Las Vegas, descoperă că sunt căsătoriți. Ce altceva să facă decât să pornească spre Mexic pentru o lună de miere alături de prieteni și familie?

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/beautiful-wedding-32831/

‘Kung Fu Panda 4’urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.

Trailer aici: https://m.cinemagia.ro/filme/kung-fu-panda-4-3293735/

‘Best Birthday Ever’ (Cea mai frumoasă zi de naștere)planurile lui Charlie Rabbit pentru ziua de naștere se schimbă atunci când surioara lui se îmbolnăvește. Supărat, Charlie fuge la bunica lui, dar ajunge să trăiască o reală aventură.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/best-birthday-ever-32359/

‘Băieții buni ajung în Rai’Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/baietii-buni-ajung-in-rai-32827/

‘Immaculate’ (Imaculata) – Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/immaculate-32737/

‘Sleeping Dogs’ (Fantomele trecutului) – După ce se supune unui tratament de ultimă generație pentru Alzheimer, Roy Freeman, fost detectiv, reexaminează un caz nerezolvat, vechi de zece ani, care implică uciderea brutală a unui profesor de colegiu. Freeman începe curând să aibă senzația stranie că ar cerceta cazul pentru prima dată.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/sleeping-dogs-32741/

‘Godzilla x Kong: The New Empire’ (Godzilla x Kong: Un nou imperiu)Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/godzilla-x-kong-the-new-empire-32267/

‘Arthur the King’ (Regele Arthur) – Un aventurier (Mark Wahlberg) îl adoptă pe Arthur, un câine maidanez, și pornește cu el într-o cursă extremă de anduranță.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/arthur-the-king-32157/

Fii parte din experiența cinematografică a lunii martie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

***

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

HAPPYCINEMA® online:

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema?_t=8gmI8bjTTUX&_r=1

1 thought on “Filme de top, pentru întreaga familie, în luna martie la Happy Cinema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.