Proiecție specială Complotul Bonelor, în prezența echipei, la Happy Cinema!

Comunicat de presă

Proiecție specială Complotul Bonelor, în prezența echipei, la Happy Cinema! Iura Luncașu, Anamaria Prodan, Bogdan Mărginean, Ioana Petric, Mădălina Dobre și alții vin la Bacău!

Joi, 8 februarie, Happy Cinema Bacău invită publicul la o proiecție specială Complotul Bonelor, în prezența echipei, cu startul proiecției de la ora 19:30. Astfel, spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia de a cunoaște o parte din echipa filmului și de a afla detalii captivante din culisele peliculei. Iura Luncașu, Anamaria Prodan, Adrian Pescariu, Andreea Onea, Bogdan Mărginean, Ioana Petric, Marius Grosu, Beatriz Kondev, Mădălina Dobre vin la Bacău!

Complotul Bonelor, cel mai nou film de comedie în scenariul și regia lui Iura Luncașu, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din întreaga țară din 9 februarie. Producția românească aduce pe marile ecrane nume cunoscute și apreciate de public, avându-i în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob, alături de mulți alții.

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimal însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Alături de protagoniștii Anamaria Prodan, în rolul Valentinei și Cristi Iacob, în rolul lui Virgil, pe marile ecrane joacă actorii Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, Beatriz Kondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Anna Moldovan, Eliza Furca, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și Ian Ilieș.

Echipa de producție a filmului Complotul Bonelor este formată din Răzvan Crișan și Iura Luncașu. Ca producători executivi, sunt Ana Crișan și Bogdan Mărginean, iar în rolul coordonatorului producției este Sergiu Imre. Imaginea este semnată de Lorand Marton, montajul fiind realizat de Alex Rotea. Directorul de sunet Răzvan Crișan asigură și muzica, iar sunetul este realizat de Ionuț Geadău. Alina Botea este scenograf, iar costumele sunt create de Diana Flore împreună cu Alina Botea, în timp ce machiajul a fost realizat de Angela Kis și hairstyling-ul de Ioana Teanc.

Complotul Bonelor va fi disponibil începând cu 9 februarie în toate cinematografele din rețeaua Happy Cinema. Biletele pentru proiecțiile speciale în prezența echipei se pot achiziționa de aici.

Urmărește trailer film aici:

https://www.cinemagia.ro/trailer/complotul-bonelor-32431/

***

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

HAPPYCINEMA® online:

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema?_t=8gmI8bjTTUX&_r=1

1 thought on “Proiecție specială Complotul Bonelor, în prezența echipei, la Happy Cinema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.