ARTPRINT S.A., Divizia Publishing relansează cele patru platforme online din portofoliu:

Comunicat de Presă

ARTPRINT S.A., Divizia Publishing relansează cele patru platforme online din portofoliu:
revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro și sanatatea-de-azi.ro

ARTPRINT S.A, Divizia Publishing anunță relansarea celor patru website-uri din portofoliu: www.revista-femeia.ro, www.revista-casasigradina.ro, www.e-cuisine.ro, și www.sanatatea-de-azi.ro, care continuă să le ofere cititorilor experiențe captivante și informații de calitate. Cu conținut actualizat constant, acestea devin surse de încredere pentru toți cei interesați de domenii precum lifestyle, design interior, gastronomie, nutriție, sănătate și multe altele.

Revista #Femeia. este prima revistă pentru femei din România și a apărut în anul 1868. Accesibilă, cu un conținut extrem de bogat și de variat, mereu la zi cu cele mai noi informații, revista Femeia. îmbină armonios informațiile de beauty, modă, sănătate și stil de viață, cooking și dezvoltare personală. Varianta online a revistei rămâne o sursă inepuizabilă de inspirație și informații pentru femeile active. De la articole de lifestyle la interviuri cu femei de succes, site-ul se adaptează nevoilor cititoarelor moderne.

Revista #Casa și Grădina vă inspiră și vă oferă toate sfaturile de care aveți nevoie în amenajarea locuinței și a grădinii. Este o revistă care le oferă iubitorilor de frumos cele mai noi informații din domeniu, vă ține ancorați în tendințe pentru a afla ce vi se potrivește cel mai bine. Cel mai recent număr al revistei vă oferă o mulțime de idei pentru amenajarea unei case cu personalitate, idei, soluţii, prezentări de case românești şi produse care se găsesc în România. Site-ul revista-casasigradina.ro este locul de întâlnire pentru pasionații de design interior și de amenajarea zonelor verzi. Împărtășind pasiunea pentru frumos și confort, varianta online a revistei oferă noutăți despre designul interior, idei de amenajare a grădinii și soluții practice pentru îmbunătățirea casei.

Revista #Sănătatea de Azi este ghidul de care aveți nevoie pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată! În paginile revistei găsiți trucuri şi tratamente simple pentru frumuseţe, noutăţi medicale, sfaturi oferite de nutriționiști, rețete și remedii naturale tradiționale.  Site-ul sanatatea-de-azi.ro le oferă zilnic cititorilor informații pentru un stil de viață sănătos, articole relevante despre nutriție, remedii naturale, sănătate generală și bunăstare mentală. Cititorii pot găsi, de asemenea, ghiduri practice, sfaturi medicale și informații despre cele mai recente descoperiri din medicină.

Publicația online e-cuisine.ro / practic-in-bucatarie.ro este destinația perfectă pentru iubitorii de gătit. Cu rețete inedite pentru întreaga familie, sfaturi de la bucătari renumiți și testări de produse, platforma aduce gastronomia la alt nivel. Prin conținutul său variat, site-ul se adresează în egală măsură mamelor, fiicelor și chiar bunicilor. Website-ul reprezintă o completare a publicațiilor cu profil culinar din portofoliul ARTPRINT S.A, Divizia Publishing, revistele #Practic în Bucătărie și BBC Good Food.

Toate platformele online ale ARTPRINT S.A, Divizia Publishing vor continua să se extindă, adăugând conținut divers și informativ, pentru a satisface nevoile variate ale cititorilor. Noi elemente interactive vor fi introduse lunar, pentru a-i implica pe cititori în mod activ și pentru a crea o comunitate virtuală în jurul subiectelor de interes. Periodic, vor fi organizate evenimente speciale pentru a le oferi cititorilor oportunități de a interacționa direct cu specialiștii din domeniu și cu alți cititori pasionați.

Grupul de platforme online  detinut de ARTPRINT Publishing (revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro și sanatatea-de-azi.ro) rămâne dedicat informațiilor de calitate, sfaturilor utile și inspirației în casele și în viețile cititorilor. Prin diversitatea conținutului, aceste platforme continuă să rămână în topul publicațiilor de încredere pentru cititorii pasionați de lifestyle, design, gastronomie și sănătate.

Despre ARTPRINT

Înființată în anul 1990, ARTPRINT este prima tipografie românească cu capital 100% privat. În cei peste 30 de ani de activitate, ARTPRINT S.A. s-a impus pe piața tipografică prin profesionalismul său în relațiile cu clienții naționali și internaționali, consolidandu-și o poziție de lider prin investițiile perpetue în retehnologizare și în modernizarea sistemelor sale operaționale, precum și prin calitatea incontestabilă a produselor sale tipărite. Pentru mai multe informații, vizitați artprint.ro.

5 thoughts on “ARTPRINT S.A., Divizia Publishing relansează cele patru platforme online din portofoliu:

 1. Amintiri cu mama mea
  Am primit acest newsletter în care am aflat că revista Femeia mai există încă și nu numai, dar s-a lansat și varianta Online.
  Nu știam nimic despre revistă, mai ales că eu am plecat de multă vreme din România.
  Cu toate astea însă această lansare îmi aduce în memorie clipe și amintiri dragi, de mult, mult timp uitate.
  Mi-am amintit-o pe draga mea mamă care, în urmă cu aproape 60 de anii mă trimitea pe mine, un mic copil pe atunci, să merg „în Tei” (ăsta este un cartier din București, era pe atunci și mai este încă) ca să-i aduc de la tutungerie revista Femeia.
  Avea ea un aranjament cu tutungioaica.
  Îi oprea revista, nu numai Femeia, și alte ziare, reviste și almanahuri, greu de procurat pe acea vreme.
  Iar eu mă duceam să le aduc. Era un pic de mers, cred că vreo 4-5 kilometri, dar cine se plângea de mers pe jos pe vremea aia?
  Dar ce să mă plâng că mă duceam cât puteam de des, că primeam și bani să îmi cumpăr o înghețată pe băț și un pahar de bragă. Cei ce au trăit vremurile acelea își aduc cu siguranță aminte cât de bune erau.
  În afară de revistă aduceam și țigări. Maică-mea a fost o fumătoare înrăită, fuma Amiral.
  Și o data ajuns acasă, cu burta plină, îi dădeam mamei revista și țigările.
  Și apoi, preț de câteva ore și aproape jumate din țigările aduse, stătea și își citea revista.
  Asta era pauza ei, de liniște și relaxare. Că în rest? Avea pe cap patru copii, murdari și gălăgioși și, cum spunea și draga mea soție despre mama ei, ”nu are nevoie de noi la bucătărie să o ajutăm să facă mâncare pentru o familie numeroasă și veșnic flămândă și nu are nevoie de noi nici în baie, unde sunt maldăre de haine murdare și trebuie spălate cu apă rece, „la mână”, că mașina nu mai merge de mult timp, iar apa caldă nu mai curge de ani de zile.”
  Mă întreb oare, peste alți cincizeci-șaizeci de ani, o fi oare cineva care, cum stau eu acum în fața computerului scriind aceste rânduri despre revista Femeia și despre mama mea, va fi oare cineva ce se va gândi: „Îmi amintesc cu drag cum acum 60 de ani mama mea, stătea pe fotoliu, cu telefonul în mână și citea revista Online Femeia, ce chiar atunci apăruse. Și mi-a zis, puiuleț, mergi te rog la frigider și adu-mi și mie o înghețată și, ca premiu, poți să ai și tu una…..”
  Naaa… Nu o să se întâmple așa ceva.
  Îmi pare rău dragă Revistă Femeia Online.
  Nu o să trezești nimănui amintiri nostalgice, cum a făcut predecesoarea ta, chiar de era ea folosită de comuniști pentru propagandă. Câte ceva tot mai strecurau ei pe acolo.
  Asta nu înseamnă că nu îți doresc succes și, chiar fără nostalgii, să fi online și peste șaizeci de ani.

  Acest material a fost publicat și pe Website-ul Celebrating Lucia’s Life
  https://luciaverman.ca/blog#amintiri-cu-mama-mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.