ERMANNO SCERVINO a prezentat publicului din România cea mai recentă colecție, în prezența cofondatorului mărcii italiene

Comunicat de presă

          Cel mai important eveniment de modă al anului în România a avut loc joi, 7 decembrie 2023, atunci când binecunoscutul brand italian Ermanno Scervino a prezentat colecția sa Primăvară-Vară 2024, în prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai mărcii. Cu această ocazie, boutique-ul Ermanno Scervino din România, situat în galeria The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a celebrat doisprezece ani de prezență în țara noastră.

          Ținutele care au fost prezentate publicului din România fac parte din colecția Primăvară-Vară 2024, intitulată “One of a Kind”, dezvăluită, în premieră, la finalul lunii septembrie, în timpul Milan Fashion Week. În esență, colecția este un omagiu adus artei și a măiestriei. Fiecare piesă emană pasiunea incontestabilă a mărcii pentru a crea articole de îmbrăcăminte care amplifică delicatețea celor care le poartă. Ermanno Scervino valorifică frumusețea femeii, învăluindu-le în broderii rafinate și țesături prețioase, creând siluete atrăgătoare care reflectă dragostea pentru feminitatea grațioasă și cultul pentru măiestria artizanală.

“A fost o onoare să prezentăm colecția noastră de vară, aici, la București. Prin aceasta, am dorit să transmitem pasiunea pe care o adăugăm fiecărei creații care poartă semnătura Ermanno Scervino, o adevărată expresie a frumuseții și a conceptului Made in Italy”

Toni Scervino

Cofondator Ermanno Scervino

          Show-ul Ermanno Scervino de la București a fost un succes, îndeplinind toate normele de valoare organizatorică și estetică specifice marilor evenimente din lumea internațională a modei. Defilarea ținutelor a fost precedată de un clip video cu un interviu realizat de Alin Gălățescu, amfitrionul serii, la Florența, împreună cu Ermanno Daelli, celălalt fondator al mărcii italiene.

          Evenimentul de modă a fost urmat de o recepție organizată în boutique-ul Ermanno Scervino și în galeria The Grand Avenue, acolo unde invitații – clienți ai mărcii, jurnaliști, stiliști și persoane publice – s-au bucurat de prezenta lui Toni Scervino, alături de care au discutat despre noile creații ale casei de modă și despre tendințele sezonului următor.

          Alături de modele consacrate care au defilat pe podium s-au aflat și câteva persoane publice care au impresionat audiența prin prezența lor. Printre acestea s-au numărat Ioana Casetti, Carmina Cotfas, Laura Dragomir, Ana Maria Pop, Loredana Salanță sau Dana Săvuică. În public, în calitate de invitați, s-au aflat Maria Andrei, Cristian Brancu, Alexandra Calafețeanu, Gina Chirilă, Cristina Cioran, Livia Dilă, Octavia Geamănu, Adina Halas, Andreea Marin, Carmen Negoiță, Simona Pătruleasa, Alina Sorescu și Simona Țăranu.

          Exclusivistul brand Ermanno Scervino este prezent în România, în sistem franciză, din decembrie 2011 și, începând cu toamna acestui an, magazinul prin care operează în țara noastră a intrat în portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care deține mai multe francize internaționale, prin intermediul unor boutique-uri monobrand sau multibrand din cadrul galeriei The Grand Avenue, precum și platforma de luxury shopping www.toff.ro, acolo unde a fost difuzată, în regim de streaming live, întreaga prezentare de modă din seara de 7 decembrie 2023.

Despre Ermanno Scervino

Fondată de antreprenorul Toni Scervino și designerul Ermanno Daelli în anul 2000, Ermanno Scervino este o casă de modă italiană recunoscută pentru îmbinarea armonioasă a elementelor romantice și feminine cu o notă de senzualitate aparte. Brandul Ermanno Scervino a devenit un succes internațional și este prezent în diverse magazine de lux din întreaga lume. Creațiile sale au încântat numeroase celebrități și pasionate de modă, printre care Nicole Kidman, Kylie Minogue, Regina Rania a Iordaniei, Mădălina Ghenea, Amal Clooney, Olivia Palermo, Anna Dello Russo sau Georgina Rodriguez. Colecțiile Ermanno Scervino includ ținute prêt-à-porter, accesorii și îmbrăcăminte de exterior, toate caracterizate de lucrări complexe de dantelă, broderii și țesături prețioase.

1 thought on “ERMANNO SCERVINO a prezentat publicului din România cea mai recentă colecție, în prezența cofondatorului mărcii italiene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.