Sungate Studio: O lună întreagă de oferte exclusive de Black Friday în universul frumuseții

Comunicat de presă

Sungate Studio, salonul tău de beauty din Sectorul 1 al Bucureștiului, aduce bucurie și rafinament în această lună a cadourilor, transformând întregul noiembrie într-o oază de oferte și surprize. Cu o abordare integrată asupra frumuseții, Sungate Studio pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de servicii premium, incluzând makeup, hairstyling, manichiură, pedichiură, epilare definitivă laser, extensii de păr și aplicare gene false. Pentru a sărbători luna Black Friday, Sungate Studio a lansat oferte de neratat, valabile pe tot parcursul lunii noiembrie.

Black Friday la Sungate Studio – O lună de răsfăț la cel mai înalt nivel

Pentru că ne dorim să vă rasplatim și să vă rasfatam cu cele mai bune servicii de beauty, Sungate Studio vă invită să vă bucurați de oferte exclusiviste pe întreaga gamă de servicii.

Ofertele lunii noiembrie:

Abonament Combo – Tratamente corporale la super preț: 3 proceduri din gama LPG, Refit, Ultratone, și beneficiați de 15 ședințe la doar 1300 lei. Bonus: 30 de minute la solar pentru o strălucire perfectă.

Epilare definitivă full body – 500 de lei: Say goodbye la neplăcerile epilării cu această ofertă specială pentru epilarea definitivă pe întreg corpul.

Cadouri exclusive la fiecare serviciu: La orice tratament facial, bucurați-vă de un bonus de spălat și coafat. La întreținerea extensiilor, primiți un tratament facial de hidratare cadou. Montând extensii, obțineți 15% reducere la prima întreținere, plus o ședință de LPG și un tratament facial de hidratare.

Răsfăț pentru unghii: La orice serviciu de manichiură, primiți un tratament de parafină la cald, pentru un plus de îngrijire și strălucire. Abonament solar cu minute nelimitate: Doar 400 de lei pentru minute nelimitate la solar și primiți cadou 5 ședințe la Ultratone pentru tonifierea corpului.

Tratament gratuit la vopsit: La fiecare vopsit, beneficiați de un tratament de hidratare Joico cadou, pentru părul dumneavoastră să strălucească la fel de intens ca și culoarea aleasă. Gene mega volum la super preț: Montați genele mega volum la doar 230 de lei și bucurați-vă de privirea seducătoare pe care o meritați.

Aceste oferte sunt disponibile exclusiv pe parcursul lunii noiembrie și pot fi accesate la Sungate Studio, locul unde frumusețea și răsfățul se întâlnesc pentru a oferi clienților o experiență de neuitat.Pentru mai multe informații și programări, vă invităm să vizitați site-ul: www.sungatesolarium.ro. Transformați-vă frumusețea la Sungate Studio – locul unde fiecare detaliu contează.

2 thoughts on “Sungate Studio: O lună întreagă de oferte exclusive de Black Friday în universul frumuseții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d