Comunicat de presă
Fă-o timp de o zi!: Cum să deprinzi un obicei sau să renunți la el în 30 de zile oferă cititorilor o abordare practică și inspirațională pentru dezvoltarea și schimbarea obiceiurilor într-un mod eficient și sustenabil. Cartea explorează arta și știința formării obiceiurilor din mai multe perspective: psihologică, neurologică și teologică. Deoarece obiceiurile simple pot avea un impact foarte mare asupra diferitelor aspecte precum sănătatea fizică, libertatea financiară, starea de bine și relațiile, autorul folosește tehnici consacrate pentru a arăta cum poți renunța la obiceiurile dăunătoare, dezvoltându-ți în același timp noi obiceiuri sănătoase.
„Întreaga noastră viață nu este decât o mulțime de obiceiuri – practice, emoționale și intelectuale – organizate sistematic pentru bunăstarea ori tristețea noastră și care ne poartă ireversibil înspre împlinirea destinului nostru”, spunea părintele psihologiei americane, William James.
Astfel, pentru a elimina obiceiurile negative, autorul prezintă o tehnică bine stabilită, numită „schimbarea obiceiurilor”, în timp ce pentru a dezvolta obiceiuri pozitive, introduce tehnica „momește și schimbă”. Mai apoi, cartea te ajută să stabilești obiective personale importante și să le transformi în obiceiuri zilnice.
Cartea nu urmează un format tradițional cu capitole, ci este structurată pe zile. Această abordare reflectă importanța pe care o are ritmul în procesul de formare sau de renunțare la obiceiuri. Când încerci să faci prea mult prea repede, riscul de eșec crește considerabil. Prin urmare, cea mai înțeleaptă metodă este să aplici principiul care se regăsește în titlul cărții: să inițiezi un nou obicei timp de 24 de ore și, apoi, să continui să-l practici în mod consecvent timp de 30 de zile. Acest interval de timp, conform lui Batterson, este suficient pentru ca un obicei să devină o rutină sau pentru a renunța la un obicei nedorit.
ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.
Mark Batterson este pastorul principal al National Community Church (National.CC) din Washington, DC. Scriitorul are un doctorat în științele leadershipului bisericesc la Universitatea Regent și este autorul a peste 20 de cărți aflate în topul bestsellerelor New York Times, printre care „The Circle Maker”, „Chase the Lion”, „In a Pit with a Lion on a Snowy Day” și „Whisper”. El și soția sa, Lora, au trei copii și locuiesc în Capitol Hill.
***
Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.
ap! crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.
ap! (ACT și Politon) online
Website: https://actsipoliton.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/
Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/
YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton
Buna tactica. 🙂 Daca te obisnuiesti sa face ceva bun o perioada scurta, vei reusi si pe una mai lunga. 🙂
Da, așa este.