LEWIS HAMILTON A PURTAT PRODUSE DIN COLECȚIA TOAMNA 2023 TOMMY JEANS LA QATAR GRAND PRIX 

***ALERTĂ MEDIA***  

  Tommy Hilfiger anunță că pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, Lewis Hamilton, a purtat produse din colecția Toamna 2023 TOMMY JEANS la Qatar 2023 Grand Prix, pe 5 octombrie 2023. Intrarea piloților în zona padocului este considerată de către fani drept un moment de modă extrem de interesant.

Lewis Hamilton a fost văzut purtând o jachetă utilitară, cu guler înalt, tip pâlnie, un tricou cu logo și pantaloni cargo cu fit larg, toate în nuanțe deschise precum culoarea dovleacului, din colecția Toamna 2023 TOMMY JEANS.

     

Colecția Toamna 2023 Tommy Collection de la TOMMY Jeans oferă o viziune modernă a stilului, inspirată de evadările în aer liber și elementele esențiale prep cool, Classic American. Cu o perspectivă contemporană asupra stilurilor de moștenire și a siluetelor de arhivă, produse specifice brand-ului prezintă un remix jucăuș și se regăsesc în întreaga colecție, inclusiv originalul Tommy Tartan, roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă și monograma TH. Câștigătorul Grand-Prix Lewis Hamilton a îmbrățișat aspectul american contemporan al sezonului.

  

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind  #TommyHilfiger, și @TommyHilfiger. 

  

UNDE:   QATAR 2023 GRAND PRIX

  

CÂND:     5 OCTOBRIE, 2023  

  

CREDIT FOTO: ©Mercedes AMG Petronas F1  

# # #

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d