TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ ISTORIA CONEXIUNII SALE CU MUZICA PRIN CAMPANIA TOAMNA 2023 CU QUINCY JONES ȘI SZA

Comunicat de presă

În timpul unui sezon care marchează cea de-a 50-a aniversare a Hip Hop-ului, campania aduce un omagiu istoriei brand-ului de campanii care prezintă figuri culturale emblematice și îmbină lumea modei și a muzicii.

Tommy Hilfiger sărbătorește campania Toamna 2023 alături de producătorul și legendarul muzician Quincy Jones și SZA, câștigătoare a premiului GRAMMY® și vocea principală a muzicii contemporane. Colaborarea cu două forțe ale industriei muzicale este cea mai recentă din istoria lungă de lucru a lui Tommy Hilfiger cu artiști inovatori din hip-hop și R&B. De la momentele emblematice din anii ’90, când a fost epoca de aur a hip-hop-ului, până la actuala globalizare constantă a genului, brand-ul continuă să îmbrățișeze și să fie îmbrățișat de persoane reprezentative din mișcarea culturală.

„Întotdeauna am fost pasionat de muzică și sunt recunoscător că împărtășirea pasiunilor cu eroii mei a deschis calea pentru colaborarea cu pionieri culturali”, a spus Tommy Hilfiger. „Quincy Jones este o figură legendară pe care sunt onorat să îl numesc prieten – geniul său creativ și instinctul pe care îl are m-au inspirat foarte mult încă din anii ’90. SZA este un talent generațional care reprezintă vocea de astăzi. Autenticitatea ei, talentul artistic unic și esența ei puternică o deosebesc de restul.”

Geniu muzical și câștigător de 28 de ori a premiului GRAMMY®, Quincy Jones și familia sa au fost de mult timp percepuți ca inovatori din punct de vedere cultural, muzical și stilistic, având de asemenea o istorie profundă cu brand-ul TOMMY HILFIGER. La începutul anilor ’90, fiica sa Kidada a lucrat îndeaproape cu Tommy pentru lansarea TOMMY JEANS, ghidând creativ brand-ul către inovație și relevanță culturală. Printre momentele notabile, în 1997, Kidada s-a ocupat de styling-ul pentru Aaliyah, aceasta purtând un top TOMMY HILFIGER emblematic pentru campania ”In the Jeans”. De-a lungul anilor, alți membri ai familiei Jones au lucrat îndeaproape cu brand-ul, arătându-și creativitatea la intersecția dintre muzică și stil. Pentru Toamna 2023, Renell Medrano l-a surprins pe Quincy cu 21 de membri ai familiei sale, inclusiv cei șapte copii ai săi – Kidada, Rashida, Kenya Kinski-Jones, Jolie, Rachel, Quincy Jones III și Tina – în item-uri prep elevate din TH Collection.

„Cred în puterea muzicii de a ne modela și de a ne ghida și cred că latura creativă este o parte vitală a ceea ce suntem noi ca ființe umane”, spune Quincy Jones. „Este o filozofie pe care o împărtășesc cu familia mea și una pe care sper să o transmit generației următoare. Tommy și cu mine ne-am întâlnit pentru prima dată în anii ’90, într-o perioadă revoluționară a muzicii. Am venit din lumi diferite, dar ne-am conectat imediat ca doi visători optimiști și harnici, cu o viziune comună de a combina muzica și moda într-un mod care nu se mai făcuse înainte.”

SZA, nominalizată la Oscar® și câștigătoare a premiului GRAMMY®, este o forță aparte în muzica contemporană. Reprezentând viitorul muzicii, pentru campania de toamnă, Carlos Nazario i-a propus un styling de look care face trimitere la emblematicul top bandeau pe care l-a purtat Aaliyah, și care a făcut-o celebră pe Kidada Jones în anii ’90. Fotografiată cu prietenii și cei dragi ei într-un cadru familial tipic american, SZA apare alături de mama ei Audrey Rowe, tatăl Abdul Mubarak-Rowe, nepoata Savannah Rowe, precum și cei dragi ei, Amber Wilson, Madeline Miller, MeLisa Heath și Nova Harmon.

„Sunt atât de inspirată de persoanele incredibil de creative care mi-au ieșit în cale și de baza pe care au realizat-o”, spune SZA. „Sunt încântată și onorată să-mi construiesc moștenirea creativă alături de Tommy Hilfiger, unul dintre cele mai recunoscute brand-uri, extrem de  influent. A fost o experiență grozavă cu brand-ul și atât de specială pentru că am împărtășit-o cu familia și prietenii mei apropiați.”

Muzica și cultura pop au fost întotdeauna unele dintre cele mai mari inspirații creative ale lui Tommy Hilfiger. În anii ’90, ascensiunea hip-hop-ului a însemnat și descoperirea brand-ului de către mulți artiști. Mai întâi au fost atrași de stilul preppy, colorat și supradimensionat. Hilfiger a fost pionier prin conexiunea creată cu subcultura, îmbrăcând artiști tineri și colaborând cu vedete precum Grand Puba, Snoop Dogg și Aaliyah. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la nașterea hip-hop-ului, brand-ul celebrând influența mișcării creative. Astăzi, Tommy Hilfiger continuă să exploreze peisajul cultural, aducând în fața noilor fani, figure emblematice pentru stilul prep, cu o expresie contemporană și tinerească a clasicului american cool.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

2 thoughts on “TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ ISTORIA CONEXIUNII SALE CU MUZICA PRIN CAMPANIA TOAMNA 2023 CU QUINCY JONES ȘI SZA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.