Produsele mele preferate de la Avon

Produsele mele preferate de la Avon

De-a lungul anilor, am testat o mulțime de produse cosmetice și parfumuri. Unele m-au încântat peste măsură, altele nu m-au impresionat prea mult, dar există câteva produse cărora le-am rămas fidelă de-a lungul timpului. Câteva dintre produsele mele preferate sunt de la brandul Avon, brand pe care îl știu din copilărie, dar de care m-am îndrăgostit iremediabil abia recent. Folosesc diverse produse ale acestui brand, de la creme, la spumante de baie, geluri și duș, produse pentru make-up și parfumuri. Însă, așa cum cred că e și firesc, există câteva produse pe care le pot numi preferatele mele. În articolul de azi îți arăt care sunt produsele mele preferate de la Avon.

Produsele cosmetice preferate de la Avon

De când am descoperit produsele din gama Anew, de la Avon, am început să folosesc constant aceste produse. Mai exact, aceste produse constituie chiar rutina mea zilnică de îngrijire a tenului. Iată care sunt produsele mele preferate din gama Anew de la Avon:

–  Anew Renewal Protinol Power este un ser de întinerire pentru toate tipurile de piele, cu efect anti-aging, iluminare, fermitate și minimalizarea porilor. Conține niacinamidă, adică unul dintre cele mai populare ingrediente cosmetice la momentul de față.

Anew Reversalist este o cremă de zi regeneratoare cu SPF, potrivită pentru femeile cu vârsta de 35+. Este menită să atenueze primele riduri fine și să împiedice formarea ridurilor profunde. Folosesc și varianta ei pentru noapte, dar recunosc că nu la fel de des precum aceasta.

Anew Dual Eye System este o cremă pentru toate tipurile de piele, cu două creme diferite într-o singură cutie – una pentru pleoapa superioară, iar cealaltă pentru zona de sub ochi. Are efect de iluminare, lifting și este ideală împotriva cearcănelor.

Parfumurile preferate de la Avon

Am o mulțime de parfumuri de la Avon și, dacă nu mi-aș înfrâna obsesia, probabil le-aș comanda treptat pe toate. Totuși, nu toate parfumurile acestui brand sunt potrivite pentru mine și nu toate se numără printre preferatele mele. Însă am câteva pe care le folosesc mai des. Iată care sunt preferatele mele:

Little Black Dress este unul dintre parfumurile clasice marca Avon. Este un parfum din grupa parfumurilor orientale, florale. Conține ca note de vârf: piper roz, lămâie siciliană; note de inimă: iasomie, petale de trandafir, bujor; note de bază: lemn de santal, mosc și vanilie.

Perceive este un parfum din grupa parfumurilor orientale, de fructe, florale. Conține note de vârf: frezie, piper; note de inimă: gardenie, garoafă, Ylang-Ylang, pară; note de bază: mosc, lemn de santal și vanilie.

Eve Confidence este un parfum din grupa parfumurilor orientale, lemnoase. Conține note de vârf: frișcă, frangipani, pară; note de inimă: fructe roșii, coacăze negre, iasomie; note de bază: vanilie, tonuri lemnoase și mosc.

Produse preferate și unul dintre brandurile preferate

Acestea sunt produsele mele preferate ale brandului, iar Avon este unul dintre brandurile mele preferate, atât în materie de produse cosmetice, cât și de parfumuri. Tu folosești acest brand? Aș fi curioasă să-mi spui care sunt produsele tale preferate de la Avon.

4 thoughts on “Produsele mele preferate de la Avon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.