S-a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă

Comunicat de presă

Brandul românesc Femi.Eko a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă. După succesul înregistrat anul trecut prin lansarea slipilor menstruali, anul acesta brandul continuă inovarea în domeniul produselor menstruale reutilizabile și ecologice cu o noua colecție de costume de baie.

Proiectate cu o deosebită atenție la detalii din materiale reciclate și impermeabile si cu protecție de până la 50 UV, costumele de baie unice sunt combinația perfectă între stil și funcționalitate. Fie că vreți să vă relaxați la plajă, să vă răcoriti în piscină sau să faceți plimbări romantice pe malul mării, costumul de baie cu slip menstrual de la Femi.Eko este alegerea ideală.

Costumele de baie Femi.eko sunt o alegere perfectă pentru adolescente sau femei adulte cu menstruație ușoară până la moderată. De acum vă puteți bucura de momentele petrecute la piscină sau la mare, fără grija menstruației! Chiloții de înot menstruali Femi.eko absorb scurgerile menstruale și ajută în cazul incontinenței ușoare – în apă și în afara ei – și nu necesită utilizarea unui tampon. Pentru mai multă protecție menstruală sau ca rezervă, le puteți combina cu cupa sau discul menstrual Femi.eko.” – Narcisa Christiansen, owner Femi.eko.

Colecția de costume de baie Femi.eko are la bază o tehnologie specială și este realizată din țesături reciclate pentru a reduce utilizarea materiilor prime și a deșeurilor și pentru a asigura un bronz sănătos are protecție  de la 30 la 50 împotriva razelor ultraviolete. Cu un design modern și inovator, colecția din care puteți alege, în funcție de personalitate și preferințe este compusă din urmatoarele produse: 7 modele de slipi cu mai multe variante de culoare; un sutien de baie reversibil, impermeabil cu uscare rapidă și rezistent la soare și clor și 2 costume de baie întregi.

Modelele similare cu lenjeria de corp, dar special concepute pentru a absorbi fluxul menstrual și pentru a preveni scurgerile în timp ce sunteți în apă, oferă confort și încredere în perioada menstruației. În funcție de model și de nevoi, costumele oferă protecție diferită, de aceea se recomandă întotdeauna verificarea capacitatii de absorbție a costumului de baie. Majoritatea costumelor de baie pentru menstruație pot înlocui între două până la trei tampoane de flux menstrual. Costumele de baie cu absorbție mai mare sunt ideale dacă aveți o perioadă mai grea sau petreceți o zi lungă la piscină, în timp ce un costum de baie cu absorbție mai mică poate fi folosit ca rezervă pentru alte produse de menstruație, cum ar fi discurile sau cupele menstruale, sau îl puteți purta în zilele cu flux moderat.

Ideală pentru lecții de înot, distracție la piscină, bronz perfect la plajă, vacanțe fără stres și fără a sacrifica stilul personal sau moda, colecția de costume de baie Femi.eko este aliatul perfect pentru o vară fără griji.

Mai multe detalii despre noua colecție și produsele menstruale reutilizabile pe https://femieko.ro/.

Despre Femi.Eko®

În spatele poveștii Femi.Eko® se află Narcisa Christiansen născută în România și stabilită în Danemarca din 2016. Povestea produselor ecologice de igienă intimă Femi.Eko® a debutat la începutul anului 2021. Femi.Eko®, un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri avantajoase și ușor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educație, salariu sau vârstă. Femi.Eko este despre un corp sănătos și o Planetă fericită.

2 thoughts on “S-a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.