Stiluri de modă emblematice pentru această vară: inspirație pentru un sezon memorabil

Comunicat de presă

Pe măsură ce soarele de vară ne îndeamnă să-i îmbrățișăm căldura și lumina, colecția Summer/ Pre-Fall 23 TOMMY HILFIGER sosește pentru a ne îmbunătăți stilul sezonier. Cu o fuziune de siluete clasice și perspective proaspete, această colecție întruchipează esența modei de vară, ușoară și aerată. De la culori vibrante la dungi atemporale, Tommy Hilfiger te invită să te bucuri de vară cu o serie de piese irezistibile care te vor face să te simți încrezătoare și îmbrăcată stylish oriunde ai merge.

Vara aceasta tu ești în centrul atenției:

Când vine vorba de moda de vară, TOMMY HILFIGER știe cum să surprindă spiritul sezonului. Colecția introduce noi stiluri care celebrează bucuriile zilelor sărutate de soare și evadările fără griji. Indiferent dacă vă relaxați lângă piscină sau vă îndreptați spre o destinație tropicală, aceste piese îmbină fără efort confortul și stilul. Îmbrățișează sezonul cu țesături ușoare și aerisite, croiuri măgulitoare și un sentiment de eleganță care te va face să te simți pregătit pentru orice aventură de vară.

Trăiește în culoare:

În conformitate cu estetica emblematică TOMMY HILFIGER, această colecție te încurajează să trăiești în culoare. Lasă-te purtată într-o paletă de nuanțe vibrante și remarcabile, care emană pozitivitate și încredere. De la culori primare îndrăznețe până la pasteluri pline de viață, fiecare piesă vă invită să vă exprimați individualitatea și să îmbrățișați bucuria verii. Indiferent dacă optați pentru un costum de baie incredibil, o rochie de soare fluidă sau o cămașă ludică, ofertele cromatice ale colecției vă vor face să reflectați vibrații însorite oriunde ați merge.

Elemente clasice de bază:

Un stil extraordinar începe întotdeauna cu elementele de bază, iar colecția Summer/ Pre-Fall 23 TOMMY HILFIGER introduce o nouă gamă de astfel de produse pentru garderobă care întruchipează spiritul Tommy Hilfiger. De la țesături actualizate până la modele inovatoare, aceste elemente clasice de bază oferă o nouă perspectivă look-urilor tale preferate. Cu amestecul perfect de confort și rafinament, aceste piese vor deveni produse cheie ale garderobei tale de vară.

Vară în dungi:

Nicio garderobă de vară nu este completă fără dungi, iar Tommy Hilfiger întâmpină această cerere prin gama de cămăși Oxford reimaginate. Combinând fără efort stilul clasic cu materialele relaxate și modelele moderne, aceste cămăși îți vor oferi o senzație răcoroasă și fresh pe tot parcursul sezonului. Indiferent dacă optați pentru bleumarin și alb de inspirație nautică sau pentru combinații de culori vibrante și atrăgătoare, colecția Summer/ Pre-Fall 23 TOMMY HILFIGER oferă o gamă de opțiuni cu dungi pentru a se potrivi stilului dvs. personal. Asociați-le cu blugi sau pantalonii scurți preferați pentru un outfit instantaneu elegant și gata pentru vară.

Colecția Summer/ Pre-Fall 23 TOMMY HILFIGER vă invită să îmbrățișați spiritul sezonului și să vă răsfățați cu o paletă de culori vibrante, siluete clasice și modele moderne. De la relaxare lângă piscină până la escapade de vacanță aventuroase, această colecție are ceva de oferit pentru fiecare experiență de vară. TOMMY HILFIGER continuă să-și perfecționeze stilul emblematic, oferind puterea să vă exprimați individualitatea și să trăiți viața la maximum. Așadar, pășește în vară cu încredere și stil și lasă colecția TOMMY HILFIGER  să fie ghidul tău pentru un sezon la modă și de neuitat.

Colecția este disponibilă pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu. 

# # #   

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

2 thoughts on “Stiluri de modă emblematice pentru această vară: inspirație pentru un sezon memorabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.