6 produse travel size de care ai nevoie

6 produse travel size de care ai nevoie

Sezonul de concedii se apropie cu pași repezi, motiv pentru care probabil te gândești deja la călătoriile pe care le vei face în acest an. Indiferent dacă mergi la munte sau la mare, în țară sau străinătate, vei sta la un hotel sau pensiune sau orice altă formă de cazare vei alege, există diverse produse travel size, special menite pentru călătorii, pe care ar fi bine să te asiguri că le ai. Și, pentru a nu te agita pe ultimul moment, este recomandat să îți pregătești din timp lista de produse pentru travel size de care ai nevoie și chiar să le cumperi dinainte.

Produse travel size necesare pentru concediul din acest an

Iată o listă cu principalele produse pentru călătorii pe care te vei bucura să le ai la îndemână când te pregătești pentru concediu.

1. Geantă cosmetice

Fără îndoială, vei avea nevoie în primul rând de o geantă cosmetice, în care să îți pui produsele cosmetice la îndemână înainte de a pleca în călătorie și să le poți avea întotdeauna acolo, la nevoie. În funcție de numărul de produse cosmetice pe care ai în plan să le duci cu tine și de preferințele tale, poți alege o geantă de diverse dimensiuni, iar modele sunt destule încât să satisfacă orice pretenții.

2. Produse pentru îngrijirea corpului

De la gel de duș la loțiune de corp, cremă hidratantă, apă termală, cremă pentru protecție solară și deodorant, vei avea nevoie de aceleași produse pentru îngrijirea corpului pe care le folosești în mod obișnuit. Desigur, nu vrei să îți încarci bagajul cu zeci de recipiente mari, iar aici intervine soluția salvatoare: fie optezi pentru produse travel size fie pentru un set de călătorii, cum ar fi Notino travel collection, care conține sticluțe goale, de dimensiuni reduse, perfecte pentru a le umple cu produsele tale preferate.

3. Produse pentru îngrijirea tenului

La fel ca în cazul produselor pentru îngrijirea corpului, și în cazul celor pentru îngrijirea tenului găsești produse travel size, special concepute pentru a-ți fi alături în călătorii. De la apă termală la apă micelară, loțiune de curățare, bază pentru machiaj, cremă de ochi și cremă pentru față, găsești toate produsele de care ai nevoie în călătoriile tale, astfel încât să nu îți neglijezi îngrijirea tenului când ești plecată.

4. Produse pentru îngrijirea părului

Șampon, balsam, mască sau ulei pentru păr – toate acestea sunt disponibile și în variante mini, special concepute pentru a încăpea în geanta de cosmetice pregătită pentru călătorii. Nu uita să adaugi în geantă și o perie compactă pentru păr, pentru a-ți fi cât mai ușor să te aranjezi în timpul concediului.

5. Produse pentru machiaj

Dacă obișnuiești să te machiezi, atunci cu siguranță ai nevoie de produsele tale preferate pentru machiaj, chiar și atunci – sau mai ales atunci – când pleci în concediu.

6. Parfumuri

Sigur vei vrea să ai parfumul preferat cu tine, însă nu vrei nici să riști să spargi recipientul din greșeală, dar nici să pui un parfum full-size în geantă, pentru a ocupa inutil locul. Vestea bună este că poți opta pentru parfumuri mici, de 10-30 ml sau pentru recipiente reîncărcabile pentru parfum.

Tu ce produse travel size alegi?

Acestea sunt principalele categorii de produse travel size pe care îți recomand să ți le notezi pe lista cu produse necesare pentru călătorii. Bineînțeles, poți adapta lista în funcție de preferințe și de obiceiurile tale de zi cu zi.

4 thoughts on “6 produse travel size de care ai nevoie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.