MGID revoluționează crearea de imagini pentru advertiseri prin integrarea inteligenței artificiale generative

Comunicat de presă

MGID, platforma globală de publicitate, a anunțat dezvoltarea și integrarea inteligenței artificiale (IA) generative în oferta sa de soluții inteligente. Aflată în prezent în faza de testare beta de către echipa de creatori MGID pentru a produce reclame pentru clienți, această funcționalitate  – menită să transforme modul în care advertiserii generează și optimizează imagini și titluri – va fi lansată în versiune completă  spre sfârșitul primului trimestru al anului.

Utilizând DALL-E 2 de la Open AI, advertiserii pot genera imagini digitale computerizate prin intermediul unor indicații bazate pe text și pot ajusta titlurile pe baza datelor specifice geografice și istorice. Acest nivel de automatizare este mai rapid, necesită mai puține resurse și revoluționează eficiența și eficacitatea generală a campaniei. Atunci când sunt asociate cu algoritmii de recomandări inteligente MGID și cu inteligența contextuală, aceste tehnologii de inteligență artificială  (AI) sporesc performanța publicitară și interacțiunea utilizatorilor cu reclamele MGID.

Printre alte beneficii importante pentru advertiseri se numără extinderea instrumentelor vizuale dincolo de imaginile de stoc tradiționale, cu imagini unice și cu mai mult impact, care generează o rată de clickuri (CTR) cu 20% mai mare. Prin urmare, advertiserii au mai mult control asupra detaliilor cheie, inclusiv asupra unghiului, nuanței, stilului, caracterului și emoției transmise. În plus, variațiile multiple ale aceleiași imagini facilitează testarea AB rapidă și ușoară pentru a identifica ceea ce rezonează cel mai bine cu publicul.

Sergii Denysenko, directorul general al MGID: „Este clar că inteligența artificială va juca un rol esențial în dezvoltarea următoarei etape a campaniilor publicitare cu adevărat optimizate. Asocierea cu algoritmii noștri de recomandare inteligentă și cu tehnologia de inteligență contextuală existentă reprezintă o evoluție naturală în crearea unei experiențe mai bune pentru advertiseri, editori și public deopotrivă. Impresionați de capacitățile sale în timpul testelor, așteptăm cu nerăbdare lansarea și să vedem cum va fi adoptată inteligența artificială de către advertiseri pe parcursul anului.”

Despre MGID

MGID este o platformă globală de publicitate care ajută brandurile să se adreseze unor audiențe locale unice. Folosește tehnologie bazată pe inteligență artificială, cu prioritate în ceea ce privește confidențialitatea, pentru a difuza reclame relevante și de înaltă calitate în contexte sigure pentru branduri. Compania oferă o varietate de formate publicitare, inclusiv native, display și video, pentru a oferi o experiență pozitivă utilizatorilor. Acest lucru permite advertiserilor să genereze performanța și awareness, iar editorilor să își păstreze și să își monetizeze audiențele.

În fiecare lună, MGID ajunge la 900 de milioane de cititori individuali, cu 200 de miliarde de afișări, prin intermediul a 25 de mii de editori de încredere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.mgid.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.