Ce ne învață Zen-ul?

21 – 31 martie

Cuvântul „Zen” a devenit parte din limbajul nostru cotidian semnificând calm, seninătate și liniște, însă Zen-ul, mai mult decât orice, înseamnă experimentarea directă a momentului prezent. Zen este o școală a budismului care pune accentul pe practica meditației ca ingredient cheie pentru trezirea naturii interioare, a compasiunii și a înțelepciunii. Fără a se baza pe scripturi sau doctrine, tradiția Zen a fost validată prin experiență personală directă, fiind transmisă de la maestru la discipol.

Deși tradiția Zen recunoaște validitatea scripturilor budiste, și-a creat propriile texte care oferă o abordare practică și accesibilă pentru dezvoltarea conștientizării de sine și a echilibrului interior. Descoperă cele mai importante cărți care explorează filozofia, tradiția și practica Zen. Indiferent dacă ești începător sau avansat în practica meditației și mindfulness-ului, aceste cărți sunt potrivite pentru aprofundarea înțelegerii Zen și pentru continuarea procesului de învățare și dezvoltare personală.

Nu rata reducerea de 35% pe www.edituraherald.ro în perioada 21 – 31 martie pentru a îți completa biblioteca cu o selecție de titluri aflate la intersecția dintre taoism, confucianism, poezie, zicale populare și anecdotele marilor maeștri zen.

2 thoughts on “Ce ne învață Zen-ul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.