Tommy Hilfiger anunță Kids Collection: Tomorrow’s Classics

Pentru că se apropie sezonul de primăvară, TOMMY HILFIGER a dezvăluit Kids Collection: Tomorrow’s Classics, cu o explozie de culori vibrante și modele jucăușe care vor inspira cu siguranță următoarea generație de visători. Noua linie este bogată în țesături moi care le permit copiilor să se miște liber, fiind perfectă pentru tranziția de la sala de clasă la aventurile în aer liber.

Colecția prezintă noi siluete aerisite care sunt concepute pentru terenul de joacă, inclusiv rochii, tricouri și jachete bomber cu dungi mini sau exuberant supradimensionate. Cu pasteluri jucăușe și accente de galben și verde lămâie, colecția emană personalitate din plin, fiind perfectă pentru copiii cărora le place să se exprime prin hainele lor.

Viitorul stilului prep este, de asemenea, reimaginat în colecție prin introducerea stilului Tomorrow’s Classics. Jacheta Chicago Windbreaker, de exemplu, a fost înviorată cu un caleidoscop de stiluri și culori, ceea ce îl face perfect pentru copiii care vor să iasă în evidență din mulțime.

Pentru următoarea generație de visători, colecția oferă, de asemenea, stiluri prep pentru cei mici, inclusiv pantaloni scurți, tricouri polo și bluze de vară care sunt perfecte pentru vremea caldă. Aceste stiluri sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, ceea ce le permite copiilor să își combine cu ușurință ținutele și să își exprime personalitatea unică.

Una dintre trăsăturile remarcabile ale colecției este reprezentată de croielile proaspete cu detalii îndrăznețe. Piesele clasice, cum ar fi pantalonii scurți, tricourile polo și bluzele de vară, au fost reimaginate cu detalii jucăușe care îi invită pe copii să fie creativi și să se autoexprime. De la imprimeuri îndrăznețe la elemente decorative neașteptate, aceste detalii adaugă o notă de veselie pieselor clasice, făcându-le perfecte pentru copiii cărora le place să experimenteze cu stilul propriu.

În ansamblu, Kids Collection: Tomorrow’s Classics, sezonul de primăvară 2023, este o celebrare a exprimării de sine și a imaginației. Cu modelele sale jucăușe, culorile vibrante și țesăturile moi, aceasta va inspira cu siguranță următoarea generație de visători și va crea amintiri care vor dura o viață întreagă. Așadar, dacă sunteți în căutarea hăinuțelor care îi vor ajuta pe copiii dumneavoastră să se exprime și să se distreze, Kids Collection: Tomorrow’s Classics merită cu siguranță să fie descoperită.

Kids Collection: Tomorrow’s Classics, sezonul de primăvara 2023, este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER, precum și online pe tommy.com. Părinții și copiii deopotrivă pot consulta colecția din confortul propriei case și pot primi piesele preferate direct la domiciliu. Disponibilitatea colecției le garantează copiilor că se pot bucura de modelele jucăușe și de țesăturile confortabile pentru care TOMMY HILFIGER este recunoscut. Fie că sunteți în căutarea unor siluete noi și aerisite, a unor stiluri prep pentru cei mici sau a unor piese clasice cu un twist proaspăt, Kids Collection: Tomorrow’s Classics are oferte pentru fiecare. Așa că notați-vă în calendar și pregătiți-vă să cumpărați cea mai recentă colecție de la unul dintre cele mai iconice branduri de modă din lume.

Magazinele Tommy Hilfiger Kids din România sunt localizate în Bucuresti Mall Vitan, Băneasa Shopping City și Iulius Mall Cluj-Napoca.

# # #

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

2 thoughts on “Tommy Hilfiger anunță Kids Collection: Tomorrow’s Classics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.