Oferă un cadou pur organic femeilor dragi inimii tale!

În Luna FEMEII ai prilejul să-ți arăți dragostea și prețuirea pentru toate femeile importante din viața ta – mama, iubita, prietena, sora etc. – cu un cadou pur organic, marca InSight! Ele merită ce e mai bun, iar tu le poți surprinde acum cu unul dintre pachetele-speciale cu produse naturale pentru păr & scalp, profitând de reducerile spectaculoase active în luna martie – 20% discount.

Pe www.organicbeauty.ro găsești informații valoroase despre Insight, unul dintre cele mai populare branduri organice din toată Europa. Poți alege din gama lor ofertantă ceea ce e potrivit nevoilor femeilor tale dragi, Insight fiind o linie concepută pe înțelepciunea antică a fito-extractelor și fito-uleiurilor și alegerea etică de a lucra cu ingrediente organice, sau poți opta pentru unul dintre cele două pachete-speciale gândite pentru această sărbătoare, cu produse care beneficiază de formule îmbunătățite, nutritive, bogate în ingrediente active de protecție și în același timp eficiente.

Formulele inovatoare protejează sănătatea și strălucirea părului prin selecția riguroasă a materiilor prime si garantează în același timp obținerea unor rezultate cu un grad ridicat de profesionalism. Misiunea Insight este eco-durabilă, atât ecologic cât și social. Bazată pe formule eco prietenoase și extrem de eficiente, gama Insight oferă maxim de calitate la prețuri foarte accesibile.”, spune Nicoleta Chertif, expert-colorimetrist & hairstylist.

Pachet 1 (șampon, mască și parfum de păr Insight)

Îți poți răsfăța femeia iubita optând pentru varianta care conține parfumul de păr, cel mai popular produs Insight, care vine în sticluțe de 50 de mililitri, sub forma unui spray 100% natural, unisex, împărțit în două arome distincte și perfect pentru utilizarea pe tot corpul, pe păr și pe țesături. Împreună cu șamponul și masca de păr, poți achiziționă acest pachet cu doar 247 lei în loc de 309 lei.

Despre parfumurile Insight

Breezy Afternoon / După-amiază răcoroasă – acest parfum are mirosul unei după-amiezi calde într-o livadă de pe Marea Mediterană, în timp ce o briză crocantă suflă dinspre mare. Notele de vârf proaspete, fructate fac loc unei inimi de ylang-ylang și trandafir, pe o bază moale de lemn de cedru și vanilie.

Memory Of A Scent / Amintirea unui miros – acesta are o aromă luminoasă și moale, ca o cascadă de flori albe minuscule încălzite la soare. Notele picante de deschidere ascund o inimă aurie de scorțișoară și portocală, care dezvăluie o bază cremoasă de vanilie și paciuli.

Pachet 2 (șampon, mască și ulei de păr Insight)

Dacă dorești strălucire și protecție pentru podoaba capilară a celei dragi ție, atunci poți alege varianta care conține ulei de păr, un alt produs premiat pentru calitățile sale. Doar în luna martie, prețul pachetului este de 218 lei în loc de 272.

Mai multe detalii pe www.organicbeauty.ro

2 thoughts on “Oferă un cadou pur organic femeilor dragi inimii tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.