Am testat serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum

Am testat serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum

Am tot auzit despre cosmeticele coreene și toate părerile erau pozitive. Sunt renumite ca fiind cele mai bune cosmetice. Recent, am avut ocazia să încerc și eu un produs din această categorie și am revenit să povestesc despre el pe blog. Este vorba despre serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum, de la Asian Skin Care.

Serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum [Ampoule] conține 5% Cermide, Niacinamide, Adenosine și Arginine. Este destinat tuturor tipurilor de ten și este sigur de utilizat în sarcină și în timpul alăptării. Este menit să întărească bariera de protecție a tenului. Acest ser cu ceramide calmează și hidratează tenul, precum și redă strălucirea pielii. Nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale, motiv pentru care poate fi utilizat chiar și de către persoanele cu ten sensibil.

Ce sunt ceramidele?

De cum a ajuns la mine serul cu ceramide, am fost curioasă să aflu care e treaba cu acest ingredient. Poate că tu știi deja sau poate chiar ai folosit produse cu ceramide, însă dacă nu, m-am gândit că poate te-ar ajuta să îți spun câteva cuvinte despre acestea.

Ceramidele reprezintă jumătate din stratul de lipide și formează bariera de protecție a pielii, ajutând la menținerea hidratării ei. Atunci când ceramidele se regăsesc în niveluri reduse în piele, apar diverse afecțiuni ale pielii, precum acneea, eczema, rozaceea și psoriazisul. Nivelurile de ceramide sunt influențate de expunerea la soare, schimbările climatice și de vârstă.

Ele sunt utilizate în produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii pentru a înlocui lipidele naturale din piele, care se pierd atunci când tenul este expus la factori agresivi de mediu sau odată cu înaintarea în vârstă. Ceramidele ajută la hidratarea tenului, fortifică bariera naturală a acestuia și îl protejează de elementele din exterior.

Produsele care conțin ceramide sunt recomandate persoanelor cu vârsta de peste 30 de ani, deoarece, odată cu trecerea anilor, pielea tinde să devină tot mai uscată.

Cum mi s-a părut serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum [Ampoule]

De când am primit serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum [Ampoule], am început să îl folosesc zi de zi. Deși în mod normal nu prea putem să ne dăm seama de eficiența unui produs cosmetic după doar două săptămâni de utilizare, în cazul acestui ser, pot spune că am observat mici diferențe deja.

În plus, îmi place tare mult textura sa, se aplică ușor și este absorbit rapid în piele. Are o textură catifelată, lichid-cremoasă și plăcută la utilizare. Am apreciat faptul că nu lasă niciun fel de senzație neplăcută pe ten, după aplicare.

De când îl folosesc, pot spune că am observat că tenul meu este mai hidratat, ridurile din jurul ochilor par mai estompate, iar fața este mai luminoasă. Așadar, pentru mine serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum [Ampoule] este unul minunat, pe care îl folosesc cu drag, zi de zi.

Tu ai folosit acest ser sau alte cosmetice coreene?

6 thoughts on “Am testat serul cu ceramide AMPLE:N Ceramide Shot Serum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.