Alchimia manifestării dorințelor – Patricia Lidia

Alchimia manifestării dorințelor – Patricia Lidia

Am primit ghidul Patriciei Lidia de ceva vreme, dar mi-am luat timpul necesar să îl studiez pe îndelete, să mă bucur de el și să admir, a mia oară, cred, spiritul organizatoric al Patriciei. Și, după ce am reușit să îl parcurg pagină cu pagină, să savurez fiecare informație, iată că a venit momentul să vă povestesc și vouă despre „Alchimia manifestării dorințelor”, descris ca fiind „Ghidul tău practic spre manifestarea energetică a dorințelor tale cu ajutorul panoului dorințelor”, ghid realizat de Patricia Lidia.

Pe Patricia Lidia o urmăresc de ani de zile și am citit cărțile ei, „Albinuța Uța-Uța” și „Aventuri în lumea lui Brâncuși”. Tot ea m-a inspirat, în 2018, să realizez panoul dorințelor, despre care v-am povestit pe blog. Și iată că, patru ani mai târziu, vine cu un excelent ghid de manifestare al dorințelor tocmai prin intermediul unui astfel de panou.

Înainte de a trece efectiv la prezentarea ghidului „Alchimia manifestării dorințelor”, îmi doresc să vă recomand din suflet să vă abonați la newsletter-ul Patriciei Lidia, dacă nu ați făcut-o încă. Asta deoarece vă trimite periodic informații valoroase și diverse cadouri ori coduri de reducere la produsele de pe site-ul ei și, credeți-mă, are produse extrem de utile! Deși o urmăresc de atât de mult timp și știu deja de ce e capabilă, încă mă surprinde abilitatea ei de a organiza totul la perfecție.

Un ghid pentru crearea unui panou al dorințelor care chiar funcționează

Despre panoul dorințelor cred că a auzit cam toată lumea deja și poate mulți au și testat să vadă dacă funcționează. Eu am realizat o singură dată un astfel de panou, în 2018 și s-au împlinit majoritatea dorințelor, ba chiar și o dorință „ascunsă”, pe care nu o afișasem efectiv pe panou. Însă noutatea pe care o aduce ghidul „Alchimia manifestării dorințelor” este abordarea pe care Patricia Lidia o oferă acestui celebru panou al dorințelor.

Mai exact, ea ne explică pe îndelete cum, pentru a funcționa, panoul dorințelor are nevoie de mult mai multe decât niște simple poze colorate, amplasate frumos pe un panou, afiș sau coală A4. Dacă ne dorim ca panoul să aibă efectele așteptate, atunci este necesar să ne implicăm activ în planificare, setarea dorințelor și a obiectivelor care duc la împlinirea lor, apoi la realizarea efectivă a panoului.

Pentru asta, Patricia Lidia ne oferă informații clare și detaliate, care să ne ajute la elaborarea unui panou al dorințelor și la aplicarea strategiilor necesare pentru a face ca lucrurile să se pună în mișcare pentru a rezulta în manifestarea dorințelor.

Alchimia manifestării dorințelor – mai mult decât un ghid pentru crearea panoului dorințelor

Ghidul „Alchimia manifestării dorințelor” începe prin a ne oferi o perspectivă clară asupra manifestării, cu informații despre ce este și ce nu este manifestarea, precum și metodele prin care putem manifesta ceea ce ne dorim. În continuare, Patricia Lidia ne vorbește despre determinarea valorilor personale, despre scop, intenție, obiectiv și acțiune. Următoarele capitole ne propun să reflectăm asupra ultimului an și să ne stabilim intențiile. Ghidul continuă cu un capitol menit să ne ajute în stabilirea obiectivelor.

După ce am parcurs aceste informații, ajungem și la partea mai „practică”, în care aflăm care sunt ariile bunăstării, descoperim cum să aflăm care ne sunt cu adevărat dorințele, când să ne setăm obiectivele și ni se oferă tehnici și metode de manifestare. Ajungem apoi la capitolul dedicat setării obiectivelor pentru crearea visionboard-ului (panoului dorințelor), urmat de un capitol în care ni se dezvăluie cum să creăm efectiv acest panou. Ghidul ne prezintă și câteva metode utile în planificare și ne vorbește despre cele cinci simțuri în manifestarea prin visionboard.

Ceea ce consider deosebit de important de menționat este că acest ghid nu conține doar informații menite să ne ajute, ci și diverse exerciții și „planșe” pentru jurnalizare, gata tipizate, care ne oferă exact direcția de care avem nevoie pentru a pune în aplicare toate informațiile dobândite prin intermediul acestui ghid.

Pe mine m-a fascinat de-a dreptul ghidul „Alchimia manifestării dorințelor” și abia aștept să pun în practică informațiile învățate din el. Mulțumesc, Patricia Lidia, că ai împărtășit cu noi toate aceste informații prețioase și ne oferi totul „de-a gata”, doar să punem în aplicare! Vouă, celor care mă citiți, vă recomand cu drag acest ghid, mai ales dacă aveți în plan să creați un panou al dorințelor.

Ghidul „Alchimia manifestării dorințelor” de Patricia Lidia poate fi cumpărat de pe site-ul ei, unde găsiți multe alte produse extraordinare.

2 thoughts on “Alchimia manifestării dorințelor – Patricia Lidia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.