Un roman de spionaj care schimbă regulile jocului

Crew Thomas este un legendar spion american aflat la apogeul carierei. Implicat în evenimente care au schimbat cursul istoriei, Crew nu este un spion obișnuit pentru că, folosind principiile fizicii cuantice și metode transcendentale, el reușește mereu să fie cu un pas înaintea inamicilor săi. Dar forțele răului nu dorm niciodată, iar teroriștii care vor să schimbe raporturile de putere de pe glob au metode din ce în ce mai rafinate și eficiente, cărora nici măcar Crew Thomas nu le poate ține piept. În orice caz, nu de unul singur. Interceptând un posibil atentat de o amploare fără precedent, Crew pornește în căutarea unei partenere cu capacități de visător lucid, alături de care poate sparge, pentru prima oară în istoria serviciilor secrete, ultima frontieră din acest domeniu: bariera timpului. Doar în felul acesta poate împiedica îngrozitorul atentat.

Crew găsește partenera respectivă în persoana Nataliei Net, o agentă din serviciile secrete românești care, pe lângă faptul că este înzestrată cu capacitățile cuantice de care are el nevoie, mai este și de o frumusețe tulburătoare. Va reuși Crew Thomas să o câștige de partea lui? Vor reuși, împreună, să călătorească în timp, dejucând planurile teroriștilor? Se va înfiripa între ei o frumoasă idilă?

Răspunsurile la aceste întrebări se află în volumul Jocurile Nataliei, pe care pasionații de romane de spionaj îl pot găsi la chioșcuri începând cu 14 decembrie, la prețul de 49,90 lei. Este o carte care te poartă prin baze secrete ale CIA, planuri astrale, locuri paradisiace și călătorii spectaculoase prin spațiu-timp. Stilul concis și alert în care este scrisă te introduce imediat în atmosfera încărcată de suspans și adrenalină a poveștii, transformând experiența lecturii într-o cursă amețitoare și plină de satisfacții. În plus, ultimele pagini ale cărții îi așteaptă pe cititori cu o serie de surprize de proporții.

2 thoughts on “Un roman de spionaj care schimbă regulile jocului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.