Comunicat de presă – 3 Phasic System, tratament organic, microcelular, revoluționar pentru față și corp!

Proaspăt intrat în clinicile și saloanele de specialitate din România, 3 Phasic System este un tratament de înfrumusețare compus exclusiv din substanțe naturale, unic la nivel mondial, revoluționar pentru față și corp, o alternativă la deja popularele injecții cu acid hialuronic, botox și substanțe lipolitice. Ce afecțiunile tratează inclusiv la nivel celular, ce proprietăți are și în ce constă procedura de aplicare, ne vorbește Nicoleta Chertif, distribuitorul exclusiv al brandului italian în România…

  1. Prin ce anume este unic 3 Phasic System, care sunt proprietățile biostimulării fără ac?

Nicoleta Chertif: 3Phasic System reprezintă un sistem unic, patentat, trifazic, 100% produs în Italia, fabricat cu două formulări diferite (față și corp) pentru a efectua acțiunile de biorestructurare, biostimulare, revitalizare și peeling ușor, totul fără a recurge la nici o tehnică de injectare.

Compus exclusiv din substanțe naturale precum uleiul de măsline extravirgin și esența de bergamotă, purificate de componentele fotosensibilizatoare, tratamentul este sigur si potrivit tuturor.

Datorită unei formulări cheratolitice (Faza 1), 3Phasic System promovează revitalizarea celulelor și a metabolismului, activând vascularizarea dermo-epidermică la nivelul pielii.

Un sistem lipofil (Faza 2) acționează pentru a creea un film protector la nivelul pielii, furnizând hidratare și ingrediente antioxidante, care acționează împotriva stresului oxidativ, reglând acvaporinele și controlând pierderea de apă transepidermică (TEWL), îmbunătățind bariera dermo – epidermică. Faza 2 mai oferă și o acțiune calmantă, redând pielii filmul hidrolipidic.

Ingredientele active conținute în Faza 3 (un complex de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic cu o greutate moleculară scăzută) constituie o metodă de stimulare puternică și în profunzime a colagenului si elastinei, ceea ce garantează revitalizarea și restructurarea prevenind îmbătrânirea pielii și daunele oxidative produse de razele ultraviolete.

Favorizează activarea, stimularea și proliferarea activității fibroblastelor, ce sunt utile pentru procesele biosintetice, îmbunătățesc circumstanțele patologice, precum acneea și hiperpigmentarea.

    2. În cât timp vedem rezultate prin tehnologia trifazică?

Nicoleta Chertif: Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință dar, în funcție de afecțiunea tratată, putem avea un efect mai evident după 3-4 ședințe. Putem nota o destindere la nivelul ridurilor fine, luminozitate si cel mai apreciat efect – cel de Botox like! Dacă avem de tratat imperfecțiuni mai severe, atunci avem sa vedem rezultate după primele 3-4 ședințe. Pentru rezultate garantate și durabilitatea tratamentului avem nevoie de 7-8 ședințe efectuate consecvent, cu pauza între ele de 7-10 zile.

    3.Câte tipuri și ce indicații au tratamentele faciale? Practic, ce afecțiuni tratează?

Nicoleta Chertif: Datorită sistemului non invaziv ne putem bucura de rezultate pe multiple linii – fotoîmbătrânire, cronoîmbătrânire, riduri fine, acnee, hiperpigmentare, melasma, cloasma, pete pigmentare, comedoame și pori dilatați, rozacee, keratoza, piele cu caracter lax, post-scleroterapie, hipercheratinizare, onicomicoză, deshidratare la nivelul pielii, cicatrici postacneice sau accidentale. Cu un unic produs, respectând protocolul de lucru diferit in funcție de ce avem de realizat, putem avea o abordare complexă a diverselor situații întâlnite la nivelul tenului.

    4. Ce putem trata la nivel corporal și care este protocolul?

Nicoleta Chertif: Dacă vorbim despre partea de corp, aici liniile sunt împărțite în două categorii: pe de o parte tratamentul similar celui pentru față, dar sub o concentrație mai mare, care ne permite să îmbunătățim aspectul pielii, să tratăm zonele deshidratate, uscate, cicatrici, pete pigmentare iar, pe de alta parte, avem tratamentul Fat cell destinat exclusiv inesteticei celulite. Acesta din urmă poate fi aplicat împreună cu aparate de ultimă generație, cu sistemul de carboxiterapia, toate ducând la rezultate eficiente deorece este favorizată pătrunderea ingredientelor mult mai în profunzime.

Atât tratamentul de biostimulare, cât și cel anticelulitic ne permit vederea de rezultate încă de la prima utilizare. Știm cu toții însă că efectele mai ample și durabilitatea lor în timp sunt relevante după realizarea unui protocol de 5-6 ședințe.

Este bine de punctat ca atât în cazul tratamentelor de față, cât și a celor corporale, eficiența și păstrarea rezultatelor obținute prin tratamentele din clinică/salon trebuie să fie însoțită de utilizarea produselor recomandate la domiciliu.

    5. 3 Phasic System este un tratament dureros?   

Nicoleta Chertif: Sub nici o formă nu este un tratament invaziv, cu atât mai puțin dureros. Este, practic, un serviciu lejer de curățare și aplicare prin masare ușoară a produsului activ, urmat de închiderea procedurii prin aplicarea unui produs final de închidere a procesului.

    6. Cât durează o ședință pentru față și cât durează una pentru corp?

Nicoleta Chertif: Ca și durată, pacienta trebuie să își rezerve cel mult 20 de minute pentru ședințele pentru față. Pe partea de corp considerăm 20 de minute pentru fiecare zonă. Prin urmare, în funcție de ceeea ce avem de realizat, calculăm timpul necesar întregului serviciu. Tratamentul anticelulitic, dacă este realizat fără ajutorul unui instrument auxiliar, are nevoie de aprox 15-20 min însă, dacă asociem utilizarea unui instrument/aparat, trebuie să respectăm timpii impuși de acesta.

    7. Ce contraindicații există și la ce efecte secundare ne putem aștepta?

Nicoleta Chertif: Nu au fost semnalate efecte adverse, însă nu este recomandat a fi folosit dacă sunteți alergici la una dintre substanțele folosite, dacă aveți infecții în fază activă, dacă suferiți de astm sau hipersensibilitate bronșică.

Mai multe detalii pe: https://www.tiagreenbeauty.ro/

2 thoughts on “Comunicat de presă – 3 Phasic System, tratament organic, microcelular, revoluționar pentru față și corp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.