Comunicat de presă – SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu  noi reduceri în catalogul de iarnă

În pregătirea primei sărbători de iarnă dedicate copiilor, SMYK All for Kids vă așteaptă cu reduceri la articolele preferate pentru a ușura sarcina tuturor celor care fac cumpărături de cadouri pentru cei mici.

SMYK All for Kids, retailerul de origine poloneză specializat în vânzarea de jucării, îmbăcăminte și încălțăminte pentru copii, vine în ajutorul părinților încă de la începutul iernii cu reduceri la articole selectate, atent alese pentru a fi puse în ghetuțele pregătite cu grijă pentru Moș Nicolae.

Campania de reduceri se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 06 decembrie în magazinele din rețeaua SMYK și vizează, în mare parte, jucării pentru bebeluși și copii cu vârste de până la 14 ani, articole pentru activități creative, accesorii, haine și încălțăminte cu motive de sezon.

„Bucuria unui copil care găsește în ghetuțe tocmai cadoul pe care și-l dorea de la Moș Nicolae este întrecută numai de bucuria lui «Moș Nicolae» însuși, când îl văd pe cel mic atât de fericit! Ajuttoarele Moșului, se străduiesc să descopere preferințele copiilor și să le ofere fix darurile pe care și le doresc, iar noi încercăm să facem acest lucru  mai ușor de realizat prin această campanie de reduceri de prețuri care vizează cele mai căutate articole ale momentului”, spune Alexandra Crețan, marketing manager SMYK All for Kids România.

Catalogul care include produsele la preț redus din campania de Moș Nicolae poate fi frunzărit la adresa https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-iarna astfel încât ajutoarele primului Moș al iernii pot merge în magazinele fizice cu temele făcute și cu o listă clară de cumpărături.

Până acum, părinții din 18 orașe au putut beneficia de ofertele SMYK prezente în toate cele 26 de magazine ale rețelei: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall şi Militari Shopping), Constanța (Vivo! Mall, City Park), Ploiești (AFI), Galați (Shopping City), Timișoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistriţa (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamţ (Shopping City), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (Shopping City), Târgovişte (Dâmboviţa Mall), Brăila (Brăila Mall), Braşov (Afi Braşov), Craiova (Electroputere Parc).

Începând cu data de 1 decembrie, un nou magazin va găzdui conceptul All for kids,  mai exact în Roman, ale cărui porți se vor deschide de Ziua Națională a României. Deși intră mai târziu în rețea, noua unitate SMYK va oferi aceleași reduceri de preț de până la 50% pană la data încheierii campaniei de Moș Nicolae, 6 decembrie.

Despre SMYK All for Kids:

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experienţă 50 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82% (sursa: TNS Kantar Polonia *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 265 magazine proprii, dintre care 227 în Polonia, 26  în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind astăzi cu cele 26 magazine 18 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Colosseum Mall, Militari Shopping Center şi Fashion House Outlet), Constanța  (Vivo! Mall, Constanţa Shopping City), Ploiești – AFI,  Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City, Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu – Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare – Value Centre, Piatra Neamţ – Shopping City, Târgu Jiu – Shopping City, Târgu Mureş – Shopping City, Târgovişte – Dâmboviţa Mall, Brăila – Brăila Mall, Braşov – Afi Braşov, Craiova-Electroputere Parc.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, “All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii “Cool Club” și “Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. “Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. “Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii “click & collect” (livrare gratuită în  magazinele SMYK), oferă clienţilor săi o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este reţeaua de magazine în  franciză, cu un total de 171 de unităţi  în 17 țări (la 31 ianuarie 2019).

* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.

Pentru informații și detalii:

Lavinia.pavel@whitepr.ro

Tel: 0724282323

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.