Comunicat de presă – Mierea de Manuka – tot ce e mai bun din mierea de albine

Mierea de Manuka

Atunci când vorbim de sănătatea noastră, ne dorim să alegem cele mai bune și cele mai sănătoase produse. Oferta este variată, dar este extrem de important ca atunci când ne îndreptăm atenția către produse bio, eco, să verificăm și certificările acestora pentru a fi siguri că produsul ales este cel mai bun.

Știm cu toții ce beneficii majore are mierea asupra sănătății noastre, dar dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenția lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka are o calitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelanda. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Cercatarile au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.

Manuka Health este mierea de Manuka de cea mai bună calitate, din Noua Zeelanda. De aceea Manuka Health este brand de încredere în peste 45 de țări. Mierea de Manuka MGO originală Manuka Health Noua Zeelanda are următoarele caracteristici: este protejată de la stup până la produs finit; este testată pentru calitate și nivel puritate; certificată pentru conținut natural MGO; QR code scanabil pe produs pentru certificare origine; RAW Manuka Honey.

Mierea de Manuka este recunoscută ca fiind cel mai puternic antibiotic natural, datorită conținutului natural de metilglioxal cu putere antibacteriena foarte puternică. În funcție de concentrația MGO, mierea oferă diverse beneficii, cu cât gradul MGO este mai mare, cu atât puterea activă a mierii este mai mare.  Gradațiile sunt MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ și MGO 550+.

BENEFICII ȘI PROPRIETĂȚI MIERE DE MANUKA

Antioxidant natural – Mierea de Manuka are proprietăți antioxidante. Antioxidanții asigură  protecția împotrivă problemelor țesutului, neutralizează radicalii liberi ca aceștia să nu poată oxida și distruge ADN-ul și membranele celulare.  Mierea de Manuka area cea mai mare cantitate de antioxidanți

Antiinflamator natural – Consumul de miere de Manuka ajută la puterea antiinflamatoare a corpului;  în urma unor studii, s-a descoperit că ajută și mărește fluxu de celule anti-inflamatoare în zona afectată.

Antibacterian natural – tratament naturist – Consumul de miere de Manuka are efect antibacterian fiind un tratament naturist ideal, acționând împotriva unei grupe mari de patogeni cu rezistență ușoară sau puternică la antibiotice; aceasta miere Manuka acționează ca tratament naturist împotriva acestor bacterii : helicobacter pylori , e coli , stafilococul auriu , candida , clostridium difficile , entorococ , klebsiella , listeria , salmonela , Streptococus mutans.

Susține sistemul imunitar – Ajută și susține sistemul imunitar și este recunoscută în întreaga lume pentru acest efect benefic și complet natural;  astfel aceasta miere Manuka este un foarte bun tratament naturist pentru probleme cu dureri de gât, sinuzită, alergii, calitatea somnului, afte, astm, tuse , formând o protecție pentru mucoasa internă a gâtului generând un efect calmant.

Sistem digestiv – Arsuri stomac și alte afecțiuni gastro intestinale, gastroenterită, HelicoBacter Pylori (H.pylori) , aciditate , reflux gastroesofagian , indigestie.

Alte beneficii miere de Manuka

Tratament naturist pentru: ciuperci, placa dentară ,  inflamații gingivale (gingivita), carii dentare (mai precis această miere Manuka inhibă creșterea bacteriilor orale precum P.gingivalis și A.actionmycetemcomitans), boala piciorul atletului (athelet’s foot), ajuta la tratarea de ulcer gastric cauzat de Helicobacter pylori și ajută la prevenirea de ulcer gastric indus de consumul de alcool, candida, ciuperci, eczeme, herpes, psoriazis, cicatrici, infecții urinare, cistită.

Tratament cosmetic cu măști diverse pentru: Păr, riduri, acnee, mierea protejează pielea de bacterii ajutând la vindecare fiind un produs inflamator natural.

Produsele din miere de Manuka de la Manuka Health au certificare dublă MGO și UMF.  Astfel vă puteți asigura de calitatea produselor și verificarea acestora. UMF “Unique Manuka Factor” este un sistem de gradație dezvoltat de asociația UMFHA a producătorilor de miere de Manuka din Noua Zeelanda. UMF urmărește nivelul de Leptosperina, methylglioxal, DHA și HMG din fiecare producție pentru ca produsele să aibă proprietăți și beneficii conform specificații;  Manuka Health este membru al acestei ascociatii UMFHA asigurând astfel că produsele din miere de manuka sunt produse originale. 

MGO este un sistem paralel de gradație a cantității și puterii de methylglyoxal din fiecare producție de miere de manuka [ manuka honey ].  Acest sistem a fost dezvoltat de profesorul Thomas Henle în anul 2008.

Ecozar.ro îți oferă o gamă largă de miere de Manuka și ale produse pe bază de miere, de la bomboane cu Manuka și dropsuri până la siropuri cu Manuka. Descoperă aici întreagă gamă MANUKA HEALTH

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașa de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, ca să-ți faci viață mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Intră pe https://www.ecozar.ro/, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!

2 thoughts on “Comunicat de presă – Mierea de Manuka – tot ce e mai bun din mierea de albine

  1. Wow! Nu stiam ca are atatea beneficii! Am auzit doar in treacat de genul asta de miere, dar pare un aliment obligatoriu de introdus in alimentatie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.