Comunicat de presă – Black Friday la Animax pentru toate animăluțele de companie

București, noiembrie 2022: Animax, cel mai important jucător de pe piața românească de servicii, consultanță și produse pentru îngrijirea animalelor de companie își desfășoară campania de Black Friday în perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de prețuri ajung până la 60%.

Animax România, cel mai mare retailer din domeniul îngrijirii animalelor de companie în România, anunță desfășurarea campaniei de Black Friday în perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de prețuri de până la 60% vor fi aplicate atât articolelor din magazinele fizice, cât și celor din stocul magazinului online.

„Deși multe dintre articolele din magazinele fizice se găsesc și online, ofertele de Black Friday vor fi diferite. Așa că ne sfătuim clienții să fie cu ochii în patru și sigur vor descoperi, ori într-un magazin fizic, ori online, produsele de care au nevoie la un preț redus. De aceea, ar fi util ca oricine are un animăluț de companie să-și creeze cont de utilizator în magazinul online Animax pentru a primi notificări despre reducerile speciale din această perioadă”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

De Black Friday, toate categoriile de articole Animax, destinate tuturor animalelor de companie, vor avea aplicate diverse reduceri de prețuri de până la 60%. Pe lângă produsele destinate hranei – cele mai solicitate în orice perioadă a anului – de Black Friday vor fi la mare căutare, prin prisma sezonului pe care îl traversăm, accesoriile din gama hăinuțelor, culcușurilor sau accesoriilor pentru animăluțele de casă. Astfel, toate nevoile asociate îngrijirii unui companion necuvântător pot fi satisfăcute la un preț scăzut.

Rețeaua de magazine Animax este extinsă în toată țara, astfel încât reducerile de Black Friday pot ajunge la majoritatea românilor. „De câte ori deschidem un magazin Animax, ne gândim la comunitatea pe care urmează să o deservim și ne mândrim că îi putem aduce aproape un raport calitate/preț bun și cele mai bune servicii de consultanță de pe piața românească a retail-ului destinat îngrijirii animalelor de companie. Grație reducerilor de Black Friday, acest raport este chiar îmbunătățit și ne bucurăm că vor putea beneficia de el clienți din atâtea zone ale țării, odată cu extinderea rețelei noastre la 120 magazine în această toamnă”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

Compania anunță deschiderea a încă opt unități până la sfârșitul anului.

Magazinul online al brandului poate fi accesat la adresa: http://animax.ro.

Despre Animax:

Pet Network  este rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, lider de piață pe acest segment, care operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria. În România, Pet Network operează prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 mil Eur. 

Primul magazin Animax (marcă inregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product (înființată în 1998) în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării.

Astfel, Animax a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț de petshopuri din România, având deschise în prezent 116 magazine, în toate orașele mari din țară. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 52,5 milioane de euro în 2021, estimând o creștere cu 15% pentru anul în curs. Pentru 2023, Animax România plănuiește deschiderea a încă 10-12 magazine.

Având o experiență de peste 21 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume.

Informații suplimentare:

Lavinia.pavel@whitepr.ro tel: 0724282323

2 thoughts on “Comunicat de presă – Black Friday la Animax pentru toate animăluțele de companie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d