Produse pentru frumusețe și relaxare pe VitaMix

Produse pentru frumusețe și relaxare pe VitaMix

Când am aflat prima oară despre magazinul naturist VitaMix, am crezut că voi găsi acolo doar vitamine și suplimente alimentare. Am avut plăcuta surpriză să descopăr pe site o varietate bogată de produse pentru frumusețe și relaxare, alături de produsele menite să întrețină sănătatea organismului. Astăzi vă arăt ce produse am comandat din magazinul online VitaMix și vă spun ce impresie mi-au făcut aceste produse.

Atenția mi-a fost captată încă de la început de trei branduri de pe site, iar despre unul dintre ele mai citisem în online și chiar eram curioasă de produsele sale. Cele trei branduri sunt Adams Supplements, Bunica Agafia și Zanna. O să vă vorbesc pe rând despre produsele fiecăruia dintre aceste trei branduri.

Produse Adams Supplements

De la Adams Supplements am ales patru variante de uleiuri esențiale:

  • Complex de uleiuri esențiale Energizant
  • Complex de uleiuri esențiale Relaxant
  • Complex de uleiuri esențiale Antistres
  • Complex de uleiuri esențiale Motivație

Nu aș putea spune care este preferatul meu dintre cele patru, deoarece toate îmi plac. Însă ceea ce m-a surprins sunt uleiurile esențiale în sine. Folosesc de ani de zile uleiuri esențiale pentru aromaterapie, dar acestea sunt cu adevărat deosebite de orice am folosit până acum. Au un parfum plăcut, care a reușit să aromatizeze întreaga casă, chiar fiind ușile închise. În schimb, nu mi se par puternice, adică nu au parfumul acela greoi, care să mă deranjeze. Sunt subtile și, totuși, eficiente, iar asta este exact ceea ce speram de mult să găsesc.

Fără îndoială, uleiurile esențiale de la Adams Supplements au devenit preferatele mele și voi lua în timp mai multe variante.

Produse de la Bunica Agafia

Despre produsele brandului Bunica Agafia mai văzusem păreri pozitive pe internet și eram curioasă să le încerc și eu. Așa se face că, atunci când am văzut că se găsesc în magazinul VitaMix, nu am stat pe gânduri, ci am ales un șampon și un balsam. Mai exact, am luat un Șampon natural pentru volum și întărirea firului de păr cu 5 fructe de pădure și un Balsam natural pentru volum și întărirea firului de păr cu 5 fructe de pădure.

De-a lungul anilor, am încercat nenumărate tipuri de șampon și balsam, unele chiar pentru volum, dar nu am fost prea mulțumită de rezultat. Nici nu mă așteptam deja să găsesc vreun șampon și balsam care chiar „face” ceea ce promite. De fapt, eram sigură că toate sunt povești pentru reclamă.

De data aceasta, însă, am avut surpriza ca șamponul și balsamul chiar să aibă efectul dorit. Încă de cum am aplicat șamponul pe păr, am simțit diferit. După prima spălare, l-am înnebunit pe soțul meu toată ziua, nu încetam să mă uimesc de felul în care îmi simțeam părul, mai voluminos decât înainte. Chiar m-a surprins plăcut această gamă și cu siguranță voi continua să o cumpăr.

Produse pentru frumusețe și relaxare de la Zanna

De la Zanna am ales o Apă de lavandă, un Săpun lichid cu lavandă și un Ulei esențial de lavandă. Apa de lavandă este singurul produs din această comandă pe care încă nu l-am folosit. Săpunul lichid m-a cucerit, având o textură mai consistentă. Fără să exagerez, un singur strop din el este suficient să spele bine mâinile. Iar ceea ce îmi place este că nu curge cum se întâmplă în cazul multor săpunuri lichide. Datorită texturii, tind să cred că este un săpun lichid care ține mult. De parfum nici nu cred că mai e cazul să vă spun, este fantastic!

Uleiul esențial de lavandă este și el minunat, dar nu mi s-a părut atât de eficient precum uleiurile de la Adams Supplements. Cu toate acestea, mi-a plăcut parfumul pe care l-a produs în cameră și atmosfera pe care a creat-o, una relaxantă și calmă.

Produse pentru frumusețe și relaxare excepționale, de la VitaMix

Mă bucur că am descoperit magazinul online VitaMix și, mai ales, produsele pentru frumusețe și relaxare de pe acest site. Sunt foarte mulțumită de alegerile pe care le-am făcut.

Voi ați comandat vreodată de pe acest site? Ați folosit produsele vreunuia dintre aceste trei branduri despre care v-am povestit?

4 thoughts on “Produse pentru frumusețe și relaxare pe VitaMix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.