Back to school cu veselă pentru copii de pe Notino

Back to school cu veselă pentru copii de pe Notino

În ultima perioadă, Notino ne-a surprins cu o mulțime de categorii și produse noi. De data aceasta, perfect în ton cu momentul back to school, Notino ne pune la dispoziție categorii unde găsim veselă pentru copii și diverse termosuri sau căni atât pentru bebeluși, cât și pentru copiii mai mari. Personal, m-am bucurat enorm să văd aceste noi categorii pe site.

Odată cu întoarcerea la școală, este momentul să ne gândim la tot soiul de cumpărături. Desigur, rechizitele sunt esențialele acestui moment întoarcere la școală și hainele joacă și ele un rol important. Însă acestora li se adaugă și alte produse necesare pentru copii, cum ar fi cutiile pentru mâncare și sticlele pentru apă. În acest an, nu am mai avut nevoie să cumpărăm cutie mâncare copii școală, am tot luat de pe Notino anii trecuți, astfel că încă are.

În trecut, i-am mai cumpărat Denisei sticle pentru apă pentru școală, dar nu au avut un final prea fericit. De data aceasta, sper că, fiind mai mare și, sper eu, mai înțeleaptă, va avea mai mare grijă de noua ei sticlă de apă. Am găsit-o în categoria de cana copii și a fost tare încântată de noua ei sticlă de apă, Equa Kids, modelul Universe.

Veselă pentru copii fericiți

Dacă tot am văzut pe site categoria de veselă pentru copii, mi-am amintit de nepoțica mea, care vrea cu orice preț să își ungă singură pâinea, la cei trei anișori ai ei. Așa că am căutat pentru ea un set de veselă și am găsit unul tare drăguț, cu lingură, furculiță și cuțit, special create pentru copii mici, fără tăiș și de dimensiuni reduse. Încântarea ei când a văzut setul a făcut toți banii! Dacă aveți impresia că un copil atât de mic se bucură doar de jucării, credeți-mă că vă înșelați. Copiii se pot bucura enorm și de un set de tacâmuri pe mărimea lor.

Nu puteam să îl uit nici pe nepoțel, care abia acum începe diversificarea. Astfel, pentru el am găsit un set de linguriță și furculiță, iar sora mea a fost tare bucuroasă să le primească pentru cel mic.

M-am bucurat să găsesc toate aceste produse minunate pe Notino. Dacă arunci o privire prin categoriile de veselă pentru copii, vei regăsi produse ale unor branduri de renume. Găsești tot ce ai nevoie în materie de veselă pentru copii și bebeluși.

Tu ai comandat vreodată veselă de pe Notino?

2 thoughts on “Back to school cu veselă pentru copii de pe Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.