În brațe străine – Andrada Rezmuves

În brațe străine

Pe autoarea Andrada Rezmuves o știam de când a publicat prima carte, însă nu am citit cărțile sale. O citisem pe prima, nu mi-a plăcut și îmi formasem ideea că nu îmi place cum scrie. de-a lungul anilor, am văzut cât e de apreciată, dar nici măcar asta nu îmi schimbase părerea. Recent, însă, am avut ocazia să îi citesc cartea „În brațe străine”, apărută la Editura Petale Scrise. Am zis că acum las la o parte orice gânduri din trecut și citesc. Și, surprinzător pentru mine, am realizat un lucru: adeseori ne lăsăm conduși de gânduri vechi, de tipare pe care ni le-am construit în trecut, de idei preconcepute pe care ni le-am format la un moment dat în timp. Și, făcând asta, ratăm șansa de a vedea realitatea.

Îmi recunosc greșeala și mă bucur că am fost convinsă să îi citesc și eu noua carte. Am avut parte de o surpriză foarte plăcută, descoperind cât de mult a evoluat Andrada ca scriitor. Povestea din romanul „În brațe străine” este scrisă frumos, bine construită, credibilă și plină de sentimente puternice. Iar alături de povestea în sine, autoarea a inclus printre rânduri gânduri extrem de profunde, care sunt sigură că vor avea un impact puternic asupra cititoarelor.

Am savurat întregul roman, însă când am ajuns la final am fost și mai surprinsă. De fapt, să fiu sinceră pe deplin, finalul cărții m-a lăsat efectiv cu gura căscată. Va urma și un volum al doilea și trebuie să recunosc că îl aștept cu mare nerăbdare.

Povestea Audrei

La scurt timp după ce Audra a dat naștere fetiței sale, Annelise, descoperă că Arden, soțul ei, o înșală. Cuprinsă de durere, decide că soluția cea mai potrivită este să se despartă. Cu toate astea, continuă să rămână oarecum prieteni, pentru a-și crește fiica în armonie. La doi ani după despărțire, Audra, convinsă de prietena ei, Lore, iese în club. Acolo îl cunoaște pe Reed, alături de care trăiește o experiență pasională, de o noapte.

După ce Arden îi spune că are o relație serioasă cu o altă femeie, în Audra se nasc sentimente de gelozie. Iese la o întâlnire cu primul bărbat care o invită, dar planurile i se dau total peste cap. Cum? Veți descoperi citind cartea. Tristă pentru prietena sa, Lore îi aranjează Audrei o întâlnire pe nevăzute cu Jeff.

Între Audra și Jeff se leagă o relație mai degrabă de prietenie, însă Jeff pare bărbatul ideal pentru Audra. Cu toate astea, ea nu își dă voie să se mai îndrăgostească. A suferit suficient din cauza lui Arden, iar Jeff nu trezește în ea pasiunea pe care a reușit Reed să o trezească.

Mă abțin să vă dau alte detalii despre poveste, deși sunt fascinată de aceasta. Vă mai spun doar atât: citind cartea, veți descoperi scene erotice pasionale, emoții diverse și gânduri profunde. Autoarea a știut cum să se joace cu emoțiile cititorului, punându-l în fața unor întâmplări pline de suspans.

În brațe străine – un erotic romance sensibil și emoționant

Romanul „În brațe străine” este unul erotic, însă ceea ce m-a surprins deosebit de plăcut este povestea din spatele scenelor erotice. Pentru că autoarea a creat o poveste sensibilă, emoționantă și credibilă. Mă bucur că am decis să citesc această carte, să îi dau o șansă și că a reușit să mă surprindă atât de plăcut.

Eu sunt deja nerăbdătoare să citesc și continuarea, iar vouă vă recomand cu drag să citiți cartea „În brațe străine”.

Romanul „În brațe străine” de Andrada Rezmuveș poate fi comandat de pe site-ul Editurii Petale Scrise.

3 thoughts on “În brațe străine – Andrada Rezmuves

  1. Frumoasa recenzie! 🙂 Si eu am patit asa cu unii autori buni, sa am impresia ca nu imi plac, pentru ca le-am incercat un volum cand nu eram in dispozitie pentru el. 🙂 Cum am citit (deocamdata) doar romanul asta al scriitoarei, ma alatur recomandarii lui calduroase. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.