3 produse pentru un machiaj waterproof

3 produse pentru un machiaj waterproof

Dacă este vară, este timpul perfect să vorbim despre machiajul waterproof – adică machiajul rezistent la apă. Deși, să fiu sinceră, prefer întotdeauna machiajul waterproof, indiferent de anotimp, pentru că nu știi niciodată cum o ploaie, transpirația sau chiar lacrimile de emoție îți pot distruge un machiaj obișnuit, vorba aia, când ți-e lumea mai dragă. Așadar, când vine vorba despre produse de makeup, recunosc că le prefer întotdeauna pe cele rezistente la apă. Iar astăzi mi-am propus să îți arăt 3 produse pe care le poți folosi pentru a obține un machiaj waterproof, indiferent de anotimp.

E adevărat că vara se discută mai mult despre machiaj waterproof din cauză că transpirăm mai ușor, fiind cald, mergem la piscină sau chiar la mare, evenimentele sunt mai des întâlnite decât în restul anului și alte astfel de motive.

1. Pentru machiaj waterproof, ai nevoie de un fond de ten rezistent la apă

Primul produs de care ai nevoie pentru a obține un machiaj waterproof este un fond de ten rezistent la apă. Un astfel de fond de ten conține uleiuri speciale, care îl fac să reziste perfect pe piele, fără a fi îndepărtat de transpirație sau apa din piscină, de exemplu. Fondul de ten rezistent la apă acoperă bine imperfecțiunile și uniformizează nuanța pielii. În plus, rezistă bine pe ten, fără a necesita reaplicarea.

Preferatul meu este Catrice HD Liquid Coverage make up, care asigură un aspect frumos, aplicare uniformă și are o textură lejeră, care nu încarcă tenul.

2. Creion dermatograf waterproof

Mi-au plăcut dintotdeauna machiajele cât mai simple, astfel că adeseori optez pentru un creion dermatograf și mascara pentru un machiaj de zi. Am o mulțime de modele de creion dermatograf, însă cea mai recentă achiziție în acest sens a fost Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal, creion dermatograf waterproof.

3. Rimelul potrivit pentru un machiaj waterproof

Nu poți obține un machiaj waterproof complet fără un rimel waterproof. Special conceput să reziste la apă, un astfel de rimel este un must-have pe perioada verii și nu numai. Alungește genele, le conferă volum și le intensifică nuanța. Desigur, există o mulțime de modele de mascara waterproof, astfel că poți alege varianta care ți se potrivește.

Eu în general optez pentru mascara waterproof, indiferent de sezon, însă cea mai nouă achiziție a mea în materie de rimeluri a fost Wet n Wild Mega Protein, Mascara pentru volum si lungire rezistent la apă. Descrierea acestuia spune că are efect de gene false și că asigură volum maxim. Să fiu sinceră, am și alte rimeluri care sunt mult mai intense și oferă mai mult volum decât acesta. Însă ceea ce apreciez enorm la acest rimel este faptul că nu încarcă genele și nu le lipește unele de altele. Așadar, este exact ceea ce am eu nevoie.

În încheiere

Alături de fond de ten, creion dermatograf și rimel, poți folosi un ruj rezistent la transfer pentru a completa machiajul waterproof.

Tu ce produse folosești pentru a obține un machiaj waterproof?

4 thoughts on “3 produse pentru un machiaj waterproof

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: