7 motive să cumperi o geantă din piele naturală

7 motive să cumperi o geantă din piele naturală

O geantă este mai mult decât un accesoriu fashion, este un accesoriu de care nu ne putem lipsi, de cele mai multe ori. Fie că vorbim despre femei sau bărbați, că mergem la muncă, la o plimbare sau la un restaurant, o geantă ne ajută să avem la îndemână toate necesarele, de la portofel la telefon și chei. Iar dacă ești o iubitoare de genți, posibil să te gândești să investești într-o geantă din piele naturală. Dacă încă mai ai îndoieli cu privire la o astfel de achiziție, articolul acesta este pentru tine.

Asta deoarece azi îți voi spune câteva motive pentru care merită să cumperi o geantă din piele naturală. Ideea aceasta mi-a venit în timp ce navigam pe Manier, un site de genti, portofele, accesorii și curele din piele naturală.

Navigând pe site, am aruncat o privire peste colectia noua de genti, unde am găsit modele deosebite, potrivite pentru toate stilurile și preferințele. Astfel, m-am gândit să vorbim azi despre acest subiect. Așadar, hai să vedem care sunt motivele care te vor convinge că o geantă din piele naturală este exact ce ai nevoie.

1. Durabilitatea și flexibilitatea sunt cuvintele care descriu o geantă din piele naturală

Pielea naturală este renumită pentru durabilitatea și rezistența sa. Faptul că este durabilă și rezistentă a făcut ca pielea să fie unul dintre cele mai utilizate materiale pentru confecționarea genților. Dacă ai o poșetă din piele naturală, o poți purta zi de zi, fără să te temi că va deveni uzată. În plus, flexibilitatea naturală a pielii este un factor care contribuie la creșterea durabilității acestui material. În timp, o astfel de poșetă devine flexibilă, obținând un aspect unic și arătând frumos chiar și cu trecerea timpului. Datorită flexibilității acestui material, o geantă din piele nu își pierde aspectul, forma și funcționalitatea în timp.

2. Pielea naturală este un material ecologic

Pielea este un material natural care, spre deosebire de alte materiale utilizate la confecționarea genților, nu poluează mediul. Așadar, producerea unei genți din piele naturală nu poluează mediul așa cum se întâmplă când se produce o geantă sintetică sau din piele ecologică, în cazul cărora se utilizează numeroase substanțe chimice.

3. O geantă din piele naturală este impermeabilă natural și materialul permite ca aerul să treacă prin ea

O poșetă confecționată din piele naturală asigură un grad ridicat de protecție împotriva umezelii. Astfel, dacă te prinde ploaia, nu riști ca obiectele din ea să fie cuprinse de umezeală. În plus, pielea este un material care respiră, ceea ce înseamnă că o astfel de geantă nu prinde miros neplăcut și nu este predispusă la atacul acarienilor de praf, cum se întâmplă în cazul genților din materiale sintetice sau din piele ecologică.

geantă din piele naturală

4. O geantă din piele naturală are un aspect stilat și elegant

Eleganța este unul dintre cuvintele care descriu cel mai bine o geantă din piele naturală. Indiferent de model și stil, o astfel de poșetă are un aspect sofisticat, elegant și unic. Indiferent de stilul genții, aceasta are un aspect deosebit, care te ajută să te simți bine în orice moment. Avantajul este că găsești o geantă potrivită pentru tine, indiferent de stilul tău preferat, astfel încât să o poți asorta ținutelor tale obișnuite.

5. Există o varietate mare de modele

Menționam la motivul anterior că o geantă din piele naturală este elegantă. Asta nu înseamnă că poți purta o astfel de poșetă doar în situații în care îți dorești să obții un look elegant. Dimpotrivă, varietatea de genți din piele naturală este foarte mare, mergând de la genți de damă pentru toată ziua, la gentuțe și plicuri pentru ocazii speciale, rucsacuri și genți de voiaj.

geantă din piele naturală

6. O geantă din piele naturală este atemporală

Cu siguranță ai mai auzit acest lucru: pielea este un material atemporal. Adică, nu se demodează odată cu trecerea timpului. Știm cu toții că tendințele în modă se schimbă extrem de rapid, însă pielea naturală are avantajul de a rămâne mereu în tendințe. Indiferent de ce impun noile trenduri în modă, o poșetă din piele naturală poate fi purtată oricând, fiind unul dintre accesoriile atemporale de care ne putem bucura.

7. Reprezintă o investiție pe termen lung

La o primă vedere, s-ar putea să ți se pară că o astfel de poșetă este scumpă. Într-adevăr, o geantă de piele are un preț ridicat în comparație cu gențile din materiale sintetice, însă în timp, se va dovedi mai rezistentă și durabilă. Dacă ai grijă de ea în mod corespunzător, poate ține chiar mai mult de zece ani, spre deosebire de una din materiale sintetice, pe care ai schimba-o cel puțin o dată pe an. Așadar, o astfel de geantă se dovedește a fi chiar o alegere economică, dacă stai să calculezi costul ei în timp.

Concluzie

Așa cum ai văzut, există numeroase motive pentru care merită să cumperi o geantă din piele naturală. Chiar dacă ți se pare că are un cost ridicat, dacă vei compara durabilitatea unei astfel de genți cu durabilitatea uneia dintr-un material sintetic, vei ajunge la concluzia că, în timp, este mai rentabil să cumperi o geantă din piele naturală. Ai o mulțime de modele dintre care să alegi, sunt disponibile genți din piele într-o varietate de stiluri, de la casual la elegant, iar aspectul unei astfel de genți este atemporal și greu de egalat de gențile din alte materiale.

Tu ai deja o geantă din piele naturală? Ce alte motive te-au convins să o cumperi sau care sunt motivele pentru care nu vrei o astfel de poșetă?

4 thoughts on “7 motive să cumperi o geantă din piele naturală

  1. Mai, eu nu mai am nevoie de motive sa cumpar o geanta :))) Sunt mare fan genti asa ca din start am fost cucerita de modelele prezentate de tine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.