Comunicat de presă – Cum putem obține corpul de vară perfect în doar 3 săptămâni!

Primăvara și vara sunt anotimpuri obișnuite în care vrem să slăbim sau să ne pregătim corpul pentru plajă. Chiar dacă un corp de vară în formă, puternic și tonifiat se obține prin eforturi pe tot parcursul anului, încă mai aveți timp să vă pregătiti corpul pentru plajă!

Cu toții ne dorim să mergem pe plajă, simțindu-ne în formă, plini de energie și încrezători în propriul corp. Acum este momentul să începem să ne pregătim corpul pentru viitoarea vacanță la plajă.

Cum puteți obține un corp de vară în doar 3 săptămâni? Iată câțiva pași simpli, rapizi și eficienți care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Și nu uitați, la cei 5 pași se adaugă o doză mare de iubire de sine introdusă pe parcurs! Este timpul să începeti. Corpul de plajă pe care l-ați dorit întotdeauna este mai aproape decât credeți.

1.         Menține-ți nivelul de hidratare optim

Vara mai mult decât oricând este foarte important să ne hidratăm. Și cu atât mai mult când vrem să scăpam de câteva kilograme în plus. Apa este cel mai bun remediu pentru stimularea metabolismului și pentru a ține foamea la distanță. Potrivit specialiștilor consumul a 2 căni de apă înainte de a masă vă poate ajuta să consumați mai puține calorii. Vara ar trebui să consumăm între 2-4 litri pe zi. Aceasta este o cantitate suficientă pentru a menține un nivel bun de hidratare.

2.         Slăbiți rapid, simplu și fară efort!

Oricine își dorește să slăbească repede și fără prea mult efort. Din păcate timpul nu permite multora să gătească zilnic, astfel tentațiile fiind la orice pas, un regim alimentar strict este greu de respectat. Soluția salvatoare vine din țările scandinave prin dieta NUPO. Cu peste 35 de studii clinice individuale bine documentate și rezultate incontestabile, Nupo este marca VLCD* cea mai bine documentată din lume. Cu Dieta Nupo slăbiți într-un mod simplu și eficient pentru că înlocuiește mesele, este săracă în calorii, dar are o valoare nutritivă ridicată. Este perfectă pentru cei care își doresc o pierdere în greutate eficientă și de durată, dar și pentru menținerea unui stil de viață sănătos.  Nupo conține 6 shake-uri, de băut zilnic. Puteți combina mesele cu Shake-uri, Supe sau Oatmeal – Fulgi de Ovăz , după preferință. Tot ce aveți nevoie pentru a începe, este aroma și gustul preferat, apa și un Shaker Nupo!  Dieta vă oferă toți nutrienții de care aveți nevoie și, în același timp, menține aportul de calorii sub 800 de calorii pe zi.

Dieta Nupo este concepută pentru a fi urmată până la 3 săptămâni**, după care puteți trece timp de 1-2 săptămâni la un regim alimentar cu restricții energetice, înainte de a trece la mesele obișnuite sau, dacă doriți, de a o relua. Dieta este individuala și o puteți pune în aplicare ori de cate ori aveți nevoie.

3.         Dormiți între 7-9 ore în fiecare noapte

Somnul este extrem de important atunci când vrem să slăbim, dar și pentru a ajuta organismul să se regenereze. Somnul este esențial pentru atingerea oricăror obiective ale corpului. Indiferent dacă vrem să slăbim sau să creștem masa musculară, somnul este cheia succesului. Somnul îi permite corpului să se refacă după exerciții intense, să crească și să repare mușchii; privarea de somn vă poate perturba echilibrul hormonal, vă poate face să simțiți foame și să aveți pofte excesive. Organismul se repară și arde grăsimea atunci când este într-o stare relaxată. Prin urmare, este esențial să acordați prioritate orei de culcare, în mod ideal până la  22:30. Un somn de bună calitate este unul dintre cele mai simple sfaturi despre cum să obțineți acel corp de vară mult dorit!

4.         Ajută-ți metabolismul cu suplimente alimentare naturale

Dacă vrei să vă asigurați că planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedică în procesul de pierdere în greutate, puteți apela la suplimentele alimentare naturale. SLIM BOOST – acceleratori ai metabolismului,  pot fi folosite în combinație cu Dieta Nupo,  dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice. Disponibile în patru variante SLIM BOOST sunt compuse din ingrediente active atent selectate din surse naturale. Compoziția fiecărei variante este foarte bine elaborată, fiind utilizate doar ingrediente active care susțin procesele care au loc în organism și buna funcționare a acestuia.

5.         Optează pentru exerciții fizice  în aer liber

Daca toată iarna facem exerciții în sală, pe timpul verii ne putem bucura de aer curat, soare și vitamina D. În cazul în care nu doriți să optați pentru un program de exerciții tip HIIT, alege-ți exerciții simple precum urcatul scărilor, mers rapid sau o tură completă de parc. Pentru cei care preferă clasele în aer liber, puteți opta pentru o ora de zumba în parc sau chiar de cycling.

Urmând acești pași veți putea obține corpul pe care îl doriți de atât de mult timp. Imaginați-vă cât de mult mai multă încredere veți avea în doar câteva săptămâni!

*VLCD este prescurtarea de la Dieta cu Conținut Foarte Scăzut în Calorii.

**Nupo a implementat deja la toate produsele sale noua compoziție conformă Legislației Europene** pentru Dieta cu Conținut Foarte Scăzut de Calorii (VLCD)* care vă intra în vigoare din Oct. 2022 și care permite folosirea dietei până la 8 săptămâni fără a fi nevoie de sfatul medicului.

**EU 2017/1798 din 2 June 2017 Regulamentul Suplimentelor Alimentare (EU) No 609/2013 al Parlamentului și Consiliului European în ceea ce privește cerințele specifice de compoziție și informații pentru înlocuirea totală a dietei pentru controlul greutății.

2 thoughts on “Comunicat de presă – Cum putem obține corpul de vară perfect în doar 3 săptămâni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.