***ALERTĂ MEDIA*** PERSONALITĂȚI FRANCEZE AU PURTAT TOMMY HILFIGER  LA CEA DE-A 75-A EDIȚIE A FESTIVALULUI DE FILM DE LA CANNES

Tommy Hilfiger anunță că în cadrul celei de-a 75-a ediții a Festivalului de la Cannes următoarele personalități franceze au purtat TOMMY HILFIGER:

Modelul francez Clara Berry a purtat o rochie din arhivele TOMMY HILFIGER la proiecția filmului „Brother and Sister” (Frere et Soeur)

Regizorul francez Alain Chabat și creatorii digitali Gabriel Rippe, Jonathan Akamba și Just Riadh de asemenea au îmbrăcat ținute ale brand-ului la evenimentele red carpet din cadrul Festivalului.

Modelul francez Chloe Lecareux a purtat o rochie din arhivele TOMMY HILFIGER la Cina APM Monaco.

CINE:             Clara Berry a purtat o rochie cu paiete aurii-negre, pene pe umeri și trenă, ce se regăsește în arhivele TOMMY HILFIGER.

                        Alain Chabat a purtat un costum negru din colecția Menswear TOMMY HILFIGER.

Gabriel Rippe a purtat un smoking bleumarin din colecția Menswear TOMMY HILFIGER.

Jonathan Akamba a purtat un smoking albastru din catifea din arhivele TOMMY HILFIGER.

Just Riadh a purtat un costum de piele verde din arhivele TOMMY HILFIGER.

                        Chloe Lecareux a purtat o rochie aurie cu o singură mânecădin arhivele TOMMY HILFIGER.

Colecțiile Menswear & Womenswear TOMMY HILFIGER sunt disponibile în magazine selecționate TOMMY HILFIGER  și pe tommy.com.

UNDE:           (Alain Chabat, Clara Berry, Gabriel Rippe, Jonathan Akamba, Just Riadh)

                      Palace of Festivals and Conferences

Boulevard De La Croisette

Cannes, Franța

(Chloe Lecareux)

                        La Môme Plage

Boulevard De La Croisette

Cannes, Franța

CÂND:            Vineri, 20 Mai 2022 & Duminică, 22 Mai 2022

FOTO CREDIT CLARA BERRY: Clara Berry IG account & Getty Images

FOTO CREDIT ALAIN CHABAT, GABRIEL RIPPE, JONATHAN AKAMBA, JUST RIADH WEAR: Getty Images, IG of Gabriel Rippe, IG of Jonathan Akamba and IG of Just Riadh

FOTO CREDIT CHLOE LECAREUX: Getty Images

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com

Aflați mai multe despre călătoria de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger aici

2 thoughts on “***ALERTĂ MEDIA*** PERSONALITĂȚI FRANCEZE AU PURTAT TOMMY HILFIGER  LA CEA DE-A 75-A EDIȚIE A FESTIVALULUI DE FILM DE LA CANNES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.