Comunicat de presă – Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche

Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche

Practica și învățăturile Dzogchen

Considerată calea cea mai înalta și imediată către progresul spiritual, tradiția tibetană 𝑫𝒛𝒐𝒈𝒄𝒉𝒆𝒏 sau „Marea Perfecțiune” este un sistem de cunoaștere interioară care se adresează tuturor. Această cale implică practică spre conștientizarea de sine, pentru atingerea unei cunoașteri profunde a sinelui și a existenței esențiale, prin diversele experiențe ale vieții cotidiene.

Cu sprijinul Merigar East, între 𝟏𝟎 – 𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐢 vom vorbi despre învățătura și practica Dzogchen transmisă de Maestrul Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche – o înțelepciune care conduce atât la înțelegerea și trăirea experienței Stării Naturale (𝑹𝒊𝒈𝒑𝒂), dar și la dezvoltarea capacității de autocunoaștere, la armonizarea și îmbunătățirea sănătății fizice și mintale, și la dobândirea unei stări generale de bine.

În această perioadă cărțile menite să deschidă afinitățile tuturor celor interesați de cunoașterea și abordarea practică a caii transmise de maestrul Namkhai Norbu, vor beneficia de un 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝟑𝟎% pe www.edituraherald.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.