Confesiuni pe buze fierbinți – Ioana Dumitrăchescu

Confesiuni pe buze fierbinți – Ioana Dumitrăchescu

Am amânat destul de mult timp să citesc romanul „Confesiuni pe buze fierbinți”. Practic, rătăcisem cartea printre alte zeci de cărți din noptieră, pe care le-am pus acolo pentru recenzie. Iar zilele trecute, verificând ce cărți mai am pe acolo, am găsit-o. Îmi place să cred că acum a fost momentul să o citesc. Este un paranormal romance, așadar dacă sunteți interesați de subiecte care țin de paranormal și spiritualitate, cartea asta este pentru voi.

Mie mi s-a părut o poveste sensibilă și care atinge anumite „butoane” din sufletul cititorului, punându-l pe gânduri, determinându-l să își pună întrebări cu privire la existență și la posibilitatea de a avea un suflet pereche. De altfel, subiectul sufletelor pereche face tema acestei cărți. Și, la fel ca în realitate, și în carte sunt personaje care cred în existența sufletelor pereche și personaje care nu cred în acest lucru.

Mai mult, Ioana ne aduce în atenție încă un subiect interesant – și, posibil, cel puțin la fel de controversat precum sufletele pereche. Mai exact, existența mai multor dimensiuni. În teorie, ar exista nenumărate dimensiuni, astfel că fiecare dintre noi ar trăi în acestea în moduri diferite, în funcție de deciziile luate în anumite momente-cheie ale vieții.

Cum subiectele cărții sunt de interes pentru mine, este de la sine înțeles că am savurat pe deplin povestea romanului „Confesiuni pe buze fierbinți”. Iar alături de subiectul în sine, mi-a plăcut abordarea pe care Ioana a ales-o pentru a ne oferi o lectură captivantă și plină de mister.

Confesiuni pe buze fierbinți – o carte despre căutarea neîncetată a sufletului pereche

Patricia este o tânără IT-istă, care își dorește să găsească iubirea adevărată, mai concret chiar, ea visează să își găsească sufletul pereche. Deși nu crede în paranormal, vieți anterioare și alte dimensiuni, ea este ferm convinsă că există noțiunea de suflete pereche și visează să îl întâlnească pe al ei.

Atunci când îl cunoaște pe Vlad, crede că el este sufletul ei pereche. Însă, deși relația lor este frumoasă, la un moment dat, Patricia simte că nu el este jumătatea pe care o căuta. În vise îi apare Albert, care îi arată o casă din Barcelona. Devastată de visele vii pe care le are frecvent. Patricia pleacă împreună cu Vlad la Barcelona, pentru a vedea casa din vis și a încerca să deslușească odată pentru totdeauna misterul din visele sale.

Reușește să îl cunoască pe Albert și acesta o duce la un parapsiholog, unde cei doi fac regresii prin intermediul cărora Patricia vede trei dintre viețile anterioare. În toate trei l-a cunoscut pe Albert și, astfel, descoperă că el este cel pe care îl aștepta. Însă toată situația o dă peste cap, iar misterul, în loc să se dezlege ușor, cum se aștepta ea, pare să se adâncească tot mai mult și să devină un complex de întrebări fără răspuns. Astfel Patricia este nevoită să împlinească o misiune deosebită, pentru a reuși să descopere adevărul și să afle dacă și-a găsit într-adevăr sufletul pereche odată cu descoperirea lui Albert.

Mai multe detalii nu vă spun, însă sper ca această carte să fie citită de toate persoanele care s-au întrebat măcar o dată cu privire la existența sufletelor pereche, a altor dimensiuni și a vieților anterioare. Mie mi-a plăcut tare mult povestea Patriciei, care este una captivantă, plină de mister și de o sensibilitate aparte.

Cartea „Confesiuni pe buze fierbinți” de Ioana Dumitrăchescu poate fi comandată de pe site-ul Editurii Mysterio.

6 thoughts on “Confesiuni pe buze fierbinți – Ioana Dumitrăchescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.