Parfumuri de primăvară pentru ea și el

Parfumuri de primăvară pentru ea și el

Cred că știți deja că am o „mică” obsesie pentru parfumuri și periodic îmi iau câte un nou parfum. Îmi place să testez, să schimb, să descopăr noi arome și branduri. Am deja zeci de parfumuri în colecția personală și, deși am câteva preferate printre ele, curiozitatea mea e de neoprit, dorind să am și altele. Așa se face că, într-o vizită recentă pe site-ul Notino, am navigat puțin prin colecția de parfumuri de primăvară.

Evident, vizita s-a lăsat cu încă o comandă, în care am avut parfumul Guess – Guess, pe care îl aveam în wishlist de o vreme. Ghiciți și de ce mi l-am dorit? Evident, conține note de frezie și, dacă mă urmăriți de ceva timp, sigur ați mai văzut că sunt obsedată după parfumul freziilor și sunt în permanentă căutare a parfumurilor care conțin notele acestei flori. Din păcate, în parfumul Guess nu reușesc să simt parfum de frezie, însă este un parfum floral, care te duce cu gândul la primăvară. Îmi place tare mult și, cel puțin pentru moment, se numără printre parfumurile mele preferate, la care apelez destul de des. Notele sale de vârf sunt: mandarină, bergamotă, măr verde și căpșună. Notele de inimă sunt: magnolie, lăcrămioare, fructe de pădure, iasomie, piersică, Ylang-Ylang, bujor și frezie. Notele de bază sunt: mușchi de stejar, chihlimbar, cedru și mosc.

Parfumuri de primăvară pentru ea și el

Selecția de parfumuri de primăvară este foarte bogată, așa cum sunt sigură că vă imaginați. Totuși, dintre toate parfumurile pe care le-am văzut, privirea mi-a mai căzut pe două: unul pentru ea și unul pentru el.

Mi-a atras atenția parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid, mai ales că în wishlistul meu deja se regăsesc trei parfumuri ale brandului Viktor & Rolf, dintre care două sunt din gama Flowerbomb. Am avut ocazia să testez eșantioane ale acestui brand și mi-au plăcut tare mult, însă recunosc că mi s-au părut cam dulci, motiv pentru care încă nu sunt convinsă să iau parfumurile. Totuși, nu m-am putut abține să nu „tânjesc” la acest parfum, care face parte din categoria de parfumuri de fructe, florale. Evident că și acesta a ajuns în wishlistul meu. Notele sale de vârf sunt piersică și frezie (da, exact, frezie!). Notele de inimă sunt iasomie cu flori mari și tonuri de orhidee. Notele de bază sunt vanilie și vanilie de Bourbon.

În ceea ce privește categoria de parfumuri de primăvară pentru el, am găsit parfumul Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum, care mi-a atras atenția mai ales pentru că eu am parfumul Jean Paul Gaultier La Belle, care este varianta pentru ea a acestui parfum. În ceea ce privește parfumul pentru el, notele sale de vârf sunt bergamota, notele de inimă sunt cocos, iar notele de bază sunt tonka. Parfumul face parte din categoria de parfumuri aromatice, lemnoase.

Parfumuri pentru ea și el, pentru orice sezon și ocazie

Deși acum mi-a captat atenția categoria de parfumuri de primăvară, nu am obiceiul să folosesc un anumit parfum în funcție de sezon, nici măcar de ocazie. Aleg întotdeauna parfumul în funcție de starea mea de spirit și de intuiția de moment. Voi folosiți parfumuri de primăvară doar în funcție de sezon sau procedați ca mine? Vă atrage careva dintre parfumurile despre care v-am povestit?

6 thoughts on “Parfumuri de primăvară pentru ea și el

  1. Nu folosesc parfum în funcție de anotimp,ci de stare. Ok, sunt parfumuri mai puternice pe care nu le folosesc zilnic , ci la ocazii, dar cam ăsta e criteriul. Cred ca recomandarile tale sunt minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.