Comunicat de presă – Illuma Clinique contribuie la eforturile SAMAS de ajutorare a familiilor refugiate din Ucraina

București, martie 2022: Illuma Clinique donează Asociației SAMAS din încasările obținute prin vânzările de carduri cadou ale acestei luni pentru ajutorarea femeilor care au fugit din calea războiului din Ucraina.

Luna martie, o lună cu semnificație specială pentru sexul frumos, a venit în 2022 cu încercări extrem de grele pentru zeci de mii de femei din Ucraina: războiul le-a împins să ia calea pribegiei, singure sau cu copii de mână ori în burtică, doar cu câteva lucruri adunate în grabă, absolut insuficiente pentru o viață decentă printre străini.

De la declanșarea conflictului militar, Asociația SAMAS (Sănătate pentru Mame și Sugari) stă în permanentă legătură cu asistenții medicali comunitari de la granița cu Ucraina și trimite refugiaților cele necesare: haine, produse de igienă, scutece etc.

Această dedicare a inspirat conducerea Illuma Clinique să marcheze Luna Femeii într-un mod special și util pentru zecile de mii de ucrainence aflate acum într-o situație extrem de dificilă: 10% din încasările rezultate din vânzarea Cardurilor Cadou Illuma Clinique în luna martie vor fi donate Asociației SAMAS pentru direcționarea către eforturile depuse la granița cu Ucraina.

„Cardul Cadou Illuma Clinique oferă beneficiarilor opțiunea de a-și alege singuri serviciile dorite pentru îngrijirea pielii, iar prin versatilitatea sa a devenit extrem de popular. Aceasta ne dă speranțe că vom strânge fonduri importante pentru a ne alătura eforturilor depuse de Asociația SAMAS pentru a ajuta femeile și mamele afectate de războiul din Ucraina. Cardurile pot fi achiziționate de la sediul nostru sau online https://illumaclinique.ro/  .”, a declarat Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.

Asociația SAMAS este organizația non-profit care a dezvoltat singura rețea națională de Educatori Perinatali (asistenți medicali și moașe) specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului, oferind îndrumare mamelor în adoptarea unor decizii pertinente în ce privește îngrijirea și nutriția lor și a copiilor, de la concepție și până la vârstă antepreșcolară.

„Fondurile donate de Illuma Clinique ne vor permite să echipăm parte dintre cele 120 de Cutii ale Bebelușului care vor pleca spre Ucraina în perioada următoare. Umanitatea nu are granițe! Împreună putem reaprinde speranța și frumusețea în ochii acelor femei aflate într-o situație extrem de dificilă”,  a declarat Eli Roman, președinte Asociația SAMAS.

Programul Cutia Bebelușului a fost lansat în 2019 în beneficiul mamelor vulnerabile, fiind inspirat de o inițiativă finlandeză de prevenire a mortalității infantile. Peste 300 de tinere mame au primit Cutia Bebelușului de începutul programului.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________

***

Înființată în 2020, Illuma Clinique este o clinică dermato-estetică, dedicată serviciilor de dermatologie, estetică facială, epilare definitivă și remodelare corporală, totul cu un focus pe echipamente inovatoare, de ultimă generație și personal dedicat. Brandul este construit în jurul conceptului de sănătate și frumusețe a pielii, cu focus pe protocoale estetice minim-invazive, inovatoare. Filosofia pe scurt: Illuma Clinique, pentru sănătatea și frumusețea pielii tale!

 Pentru a intra în posesia Cardului Cadou Illuma Clinique este necesară o vizită la sediul din Str. Ștefan Mihăileanu nr. 35 sau o comandă online.

Informații suplimentare

Lavinia.pavel@whitepr.ro, tel 0724282323

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.