3 motive să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko

3 motive să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko

Din timpuri de demult, oamenii le puneau bebelușilor un șnur roșu la mână, pentru a nu fi deochiați. În zilele noastre, nu toată lumea mai crede în deochi, însă tradiția cu șnurul roșu la mânuța nou-născuților s-a păstrat și, aș spune, a evoluat. În ziua de azi, clasicul șnur roșu legat la încheietura bebelușilor s-a transformat într-un accesoriu la modă, pe care îl găsești sub forma unor brățări pentru bebeluși.

În cele mai multe cazuri, aceste brățări bebeluși sunt formate dintr-un șnur roșu sau de altă culoare, pe care este atașat un pandantiv cu diferite modele. În plus, pandantivul poate fi din argint sau aur, astfel că brățara devine nu doar un accesoriu clasic pentru nou-născuți, ci o adevărată bijuterie pentru bebeluși.

Recent am descoperit site-ul www.ingriko.ro, unde am văzut o varietate mare de brățări pentru bebeluși, unele mai frumoase decât altele. Ingriko a fost înființată în 2013 din dorința de a realiza accesorii simple. Aceste accesorii sunt confecționate din materiale de calitate, cu atenție la detalii.

La Ingriko găsești brățări pentru bebeluși cu șnur ajustabil. Fiecare brățară este prevăzută cu o bijuterie din aur galben de 14K sau cu argint 925 rodiat. Modelele bijuteriilor sunt cât se poate de variate, de la diverse simboluri, la îngerași, ursuleți, mașinuțe, inimioare, trifoi, cruciulițe sau chiar plăcuțe care pot fi gravate cu numele copilului.

3 motive să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko

Cu siguranță există diverse motive pentru care vrei să cumperi o brățară pentru bebeluș. Însă, indiferent de motivele tale, eu îți ofer trei motive pentru care merită să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko. Iată care sunt acestea:

1. Șnurul este ajustabil. Când vine vorba despre brățările pentru nou-născuți, mi se pare necesar ca șnurul să fie ajustabil, deoarece bebelușii cresc destul de repede. Un șnur ajustabil îți permite să ajustezi brățara pe încheietura micuțului tău, pentru a-i fi confortabilă, pe măsură ce crește. Astfel, nu riști nici să îi cadă de pe mână, dar nici să îl strângă.

2. Pandantivele de pe brățări sunt de calitate. Confecționate din argint 925 sau din aur de 14K, pandantivele pe care le găsești aici sunt adevărate bijuterii, pe care copilul tău le va putea păstra sau purta pe alte bijuterii, pe măsură ce crește. Iar ca pont în cadrul acestui motiv, îți spun că la Ingriko beneficiezi de serviciul de înlocuire a șnurului. Astfel, dacă șnurul se uzează sau se rupe, poți discuta cu echipa să ți-l înlocuiască, pentru ca micuțul tău să poarte în continuare bijuteria sa de preț.

3. Alegi o brățară personalizată. În primul rând, poți alege ca șnurul să aibă culoarea dorită, dintr-o gamă variată de culori. La Ingriko, brățările nu au doar șnurul roșu, clasic, ci sunt disponibile și pe alte culori, precum roz, albastru, turcoaz, verde, bej, galben, gri sau negru. În plus, unele dintre modele îți permit să gravezi inițiala copilului pe pandantiv, personalizând astfel bijuteria.

Desigur, poți găsi și alte motive care să te convingă să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko. De exemplu, varietatea de modele disponibile, care îți oferă șansa de a găsi bijuteria perfectă pentru copilul tău sau pentru cineva drag, căruia vrei să îi oferi un cadou deosebit.

Tu știai de acest site? Cum ți se par brățările pentru bebeluși de la Ingriko?

6 thoughts on “3 motive să cumperi brățări pentru bebeluși de la Ingriko

  1. Sunt absolut minunate, mulțumesc că mi-ai adus acest site și aceste frumuseți în atenție! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: