Tainele timpului. Lumi pierdute – Mihaela Anghel

Tainele timpului. Lumi pierdute – Mihaela Anghel

Mihaela Anghel are un talent aparte la spus povești care poartă pașii cititorului prin spațiu și timp, ducându-l în trecut, pe tărâmuri de mult apuse. După debutul cu minunatul roman „De dincolo de timp”, autoarea revine cu romanul „Tainele timpului. Lumi pierdute”, primul volum al seriei Tainele timpului. Încadrat în genurile paranormal romance și romantic mistic, acest roman este destinat în special cititorilor care sunt pasionați de subiecte precum spiritualitatea și dezvoltarea personală.

De data aceasta, autoarea ne poartă pașii cu mult în trecut, pe vremea când încă existau Atlantida și Lemuria. Romanul său este o incredibilă călătorie în timp și spațiu, una în care descoperim cum au dispărut vechile civilizații și cum încearcă ele să redea cunoștințele străvechi moștenitorilor lor, pentru a readuce la viață puteri nebănuite.

Povestea despre Lemuria și Atlantida

Povestea debutează cu Vasile Toma, profesor din zilele noastre. Crescut într-un cătun „situat aproape de contactul dintre Subcarpații Moldovei și culoarul Siretului”, profesorul a fost întotdeauna un inadaptat și s-a simțit mereu diferit și neînțeles. În copilărie, mergea adesea la pietrele vii sau, așa cum se numesc științific, trovanți. Acolo se simțea în siguranță și înțeles. Ba mai mult, îi auzea vorbindu-i, discuta cu ei, în special cu Komakiza.

Dorința de a afla ce sau cine sunt acești trovanți l-a determinat pe Vasile Toma să devină geolog. Însă ceea ce descoperă, adult fiind, îi întrece toate așteptările. Trovanții nu sunt simpli bolovani neînsuflețiți, așa cum oricine ar putea crede, ci reprezintă legătura dintre prezent și trecutul extrem de îndepărtat, dintre țara noastră și tărâmurile de legendă, Lemuria și Atlantida.

O karmă nevindecată îl poartă pe profesorul Vasile Toma spre o civilizație descinsă din cea dacică și care trăiește retrasă, ascunsă în interiorul Pământului. Însă, pentru a putea trăi prezentul și viitorul așa cum trebuie, el este nevoit să facă o incursiune în timp, în locul și momentul în care s-a produs păcatul inițial, care a dus la dispariția Altantidei și Lemuriei.

Odată cu incursiunea în timp și spațiu, o cunoaștem pe Marea Preoteasă Saray, mesagerul Iubirii Divine. Saray poartă o sarcină grea pe umeri, fiind responsabilă cu păstrarea învățăturilor sacre și menținerea nealterată a legăturilor dintre Pământ și stele. Saray are o fiică pe care o iubește mai presus de orice, Cattaleyah. Alături de Marea Preoteasă descoperim despre conflictul care a dus la dispariția celor două tărâmuri de legendă. Însă despre acesta trebuie să aflați singuri, citind cartea.

Tainele timpului. Lumi pierdute – o poveste magică

„Tainele timpului. Lumi pierdute” este o carte cu adevărat magică, pe care o recomand oricui, în special celor care sunt deschiși spre cărți cu teme spirituale și de dezvoltare personală, dar și celor care savurează poveștile fantasy. Veți descoperi o carte fermecătoare, care o să vă poarte pașii cu mult în trecut, arătându-vă o altă lume, una în care oamenii erau înzestrați cu puteri pe care noi nici nu ni le imaginăm. Veți descoperi secrete și mistere ascunse, dispărute odată cu legendarele tărâmuri Atlantida și Lemuria.

Cartea „Tainele timpului. Lumi pierdute” de Mihaela Anghel poate fi comandată de pe site-ul Editurii Petale Scrise.

10 thoughts on “Tainele timpului. Lumi pierdute – Mihaela Anghel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.