De unde cumperi esențialele pentru copilul tău și pentru tine?

De unde cumperi esențialele pentru copilul tău și pentru tine?

Încă de la naștere, copiii au nevoie de o mulțime de lucruri. Și, deși ofertele pentru tot soiul de produse esențiale sunt extrem de variate, este important să alegi cu grijă produsele pe care le cumperi pentru copilul tău. Fie că vorbim despre șampon bebeluși, ulei pentru corp, suzetă, pudră, șervețele umede, biberon sau pentru produse precum jucării copii, pastă de dinți sau parfum pentru copii, este important să acorzi atenție brandului, calității și, desigur, locului de unde cumperi esențialele pentru copilul tău și, desigur, și pe cele pentru tine, proaspăta mămică.

Vestea bună este că pe Notino există, de ceva vreme, o categorie dedicată mămicilor și copiilor de toate vârstele. Eu periodic arunc câte o privire prin această categorie, denumită Mama și copilul, de unde aleg produsele esențiale pentru fiica mea și, uneori, pentru nepoțica și, mai nou, nepoțelul meu. De exemplu, chiar și de sărbători, cum e Crăciunul, îmi place să adaug întotdeauna în cadoul pentru copii câte un produs dintre cele esențiale, cum ar fi un șampon. Știu cât de necesare sunt astfel de produse și, în timp ce copilul se bucură de jucăriile pe care le primește, sunt sigură că mămica radiază de fericire văzând și micul produs esențial în pachet.

Recent, navigând de curiozitate prin această categorie, am observat că acum sunt adăugate foarte multe produse, printre care jucării și chiar și monitoare de supraveghere pentru bebeluși. M-a bucurat să văd asta, deoarece consider că acum poți găsi toate esențialele pentru copilul tău pe site. Și, sincer, personal prefer să cumpăr toate lucrurile dintr-un singur loc. Tu nu?

Ce alte produse găsești în categoria mama și copilul?

Într-adevăr, majoritatea mamelor au tendința de a-și pune copilul pe primul plan și sunt sigură că și tu te gândești întotdeauna la cel mic atunci când vine vorba de cumpărături, fie ele din magazine fizice sau online. Însă adevărul este că, la fel cum acorzi atenție la esențialele pentru copilul tău, este important să acorzi atenție și produselor care îți sunt ție necesare. Iar Notino chiar se gândește și la mămici, dovadă fiind faptul că în această categorie găsești și produse care se dovedesc a-ți fi utile și necesare după naștere.

De exemplu, găsești pompe de sân, mameloane silicon, cremă mameloane și sutien alăptare. Iar dacă ai nevoie de produse de îngrijire pentru perioada sarcinii și cea de după naștere, le găsești tot în această categorie. Vorbesc despre produse cum sunt laptele de corp pentru masaj împotriva vergeturilor, produse pentru îngrijire specială pentru cicatrice și vergeturi, chiloți postnatali sau absorbante postnatale și diverse alte produse special destinate femeilor însărcinate și proaspetelor mămici.

La Notino găsești esențialele pentru copilul tău și pentru tine

Așadar, Notino este locul ideal în care găsești esențialele pentru copilul tău și pentru tine. Mie mi se pare extrem de util să poți cumpăra toate lucrurile de care ai nevoie dintr-un singur loc. În plus, este mult mai simplu și confortabil să le comanzi dintr-un astfel de magazin online, decât să te stresezi cu alergatul prin magazinele fizice, în căutarea produselor de care ai nevoie. Tu ce părere ai?

Ai comandat vreodată de pe Notino esențialele pentru copilul tău și pentru tine?

8 thoughts on “De unde cumperi esențialele pentru copilul tău și pentru tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.