Comunicat de presă – Anul începe bine în #MyCalvins

Anul începe bine în #MyCalvins

Cadouri multe, mese încărcate, povești depănate, excursii, dorințe puse și câte și mai câte s-au petrecut în luna decembrie. Nu îți pare că în ianuarie este momentul să te bucuri de acele lazy days?Și nu oricum, dar în #MyCalvins. Autentic & relaxat. Caută să nu îți impui încă deadline-uri și doar experimentează libertatea de a fi și atât. Confortabil. Creează-ți un outfit fix pe gustul tău și explorează. Bucură-te de experiențe noi custom made după bunul plac. J

Confortul de a fi tu în #MyCalvins

Confortul începe cu lenjeria pe care ți-o alegi. Materiale moi, fără cusături, elasticitate optimă, ce avantajează fiecare siluetă și ton al pielii, print-uri și culori variate. În alte cuvinte, Colecția Underwear CALVIN KLEIN. Ce piesă se mulează pe stilul tău? Care produs te face să te simți bine în pielea ta și îți dă curajul să fii tu? Explorează! Descoperă!

Siluete moderne, cool, urbane – începe să îți construiești look-ul cu piese din zona de essentials & basics pentru acel touch fresh & minimalist, și apoi pur și simplu bazează-te pe creativitate. Caută-ți povestea pe care vrei să o împărtășești prin outfit-ul tău și care sigur începe cu #MyCalvins. Alege item-uri versatile pentru a-ți recreea look-ul de fiecare dată când simți nevoia.

Confortabil & funcțional, relaxat & cool sunt doar câteva din mix-urile pe care le poți explora cu CALVIN KLEIN.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN în magazinele Calvin Klein din România!

###

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

2 thoughts on “Comunicat de presă – Anul începe bine în #MyCalvins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.