Când ai fost ultima dată la masaj? Ține agenda programărilor, prin Stailer

Când ai fost ultima dată la masaj? Ține agenda programărilor, prin Stailer

Masajul este o terapie de sute de ani. Fie că vorbim de cel anticelulită, de cel de relaxare sau poate chiar de cel care acompaniază fizioterapia, masajul este benefic oricui, oricând. Când ai fost ultima dată la masaj? Poți ține toată această evidență a programarilor, prin Stailer.

Stailer pune un semn de egal între online și posibilitatea de a-ți face programări la saloanele de hair and beauty. Fie că vorbim despre masaj Bucuresti, servicii de coafor sau cosmetică, poți apela la varianta digitalizării. Concret, accesezi pagina, setezi datele de interes și te-ai programat în câteva secunde, fără să mai fii nevoit să suni la un salon.

În era modernă avem nevoie de metode moderne pentru programări

Te-ai gândit vreodată cât timp pierzi mai întâi de toate să cauți un salon? Astfel de locații sunt destul de multe prin tot orașul. Nici nu poți să ții pasul cu dinamica în ceea ce privește deschiderea de noi locații. Sau, ajungi într-un alt oraș, ești invitat/ă la un eveniment și ai nevoie de o vizită la salon. Nu știi pe nimeni aici. Ce faci? Cum cauți și cum găsești acel salon?

Mergi la sigur cu căutările făcute prin Stailer. Pentru că platforma în cauză scoate automat din listă pe cei care nu sunt în ordine din punct de vedere fiscal. În plus, îți aduce și transparență maximă în ceea ce privește serviciile. Astfel, știi dinainte care este costul unui serviciu, dar și durata acestuia. Știi și cum să ajungi acolo, cum arată locația și ce spun alții despre serviciile încercate.

Așadar, în același loc le ai pe toate, de la lista de saloane la lista cu disponibilitățile orarului, de la recenzii la fotografii și detalii despre preț.

Cum setezi o programare

Dacă mergi la masaje, spre exemplu la cele de relaxare, căci după ore îndelungi petrecute în fața ecranului zona cervicală doare intens. Pentru a cunoaște pe deplin beneficiile maxime ale masajelor ar fi bine să ții cont de o frecvență a acestor sesiuni de masaj. Așadar, alege să spunem de două ori pe săptămână.

Tot ce ține de programare, remindere pentru următoarea ta vizită aici poți seta prin Stailer. Poți folosi platforma cu sau fără cont, însă ce-i drept ai acces la mai multe funcții dacă alegi varianta creării unui cont. În plus, există și aplicație dedicată. Pe aceasta o poți descărca gratuit din App Store, App Gallery sau Google Play. Setezi datele tale și ai mereu la îndemână această agendă personală.

Stailer – accesul este gratuit

Indiferent câte căutări faci lunar, indiferent câte saloane alegi, dacă faci programări și câte dintre ele se vor concretiza, deci nu se vor anula, ai mereu acces gratuit la Stailer. De asemenea, poți face programări și pentru cei dragi ție, notând însă datele de contact pe cele ale persoanei în numele căreia faci programarea.

Află toate detaliile ce te interesează, din pagina oficială. Vei găsi aici și un ghid despre cum să setezi contul sau să faci o programare.

Contact:  support@stailer.ro

4 thoughts on “Când ai fost ultima dată la masaj? Ține agenda programărilor, prin Stailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.