Rutine pentru o stare de bine – 11-23 ianuarie

Banner Rutine stare de bine

Poate acum mai mult că niciodată trebuie să avem grijă de sănătatea fizică dar și mintală. Poate știm întotdeauna cât este de important asta atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru, dar nu mereu acționăm.

Începutul de an aduce cu sine noi rezoluții. A ta care este? Rămâi alături de noi să vezi că în pași mici poți crea rutine cu tine pentru o stare de bine. Alege rutina care ți se potrivește ție.

Indiferent dacă e vorba de yoga, rugăciune, meditație, o cale spirituală, terapii alternative, tehnici de relaxare sau ședințe de psihoterapie, ele îmbunătățesc în timp calitatea vieții și reduc stresul sau riscul de boli.

Editura Herald te invită să urmărești interviurile realizate alături de specialiști pe canalele FacebookInstagram sau Youtube, unde vei află cum poți dobândi și menține o stare de bine care să dea sens vieții tale.

Totodată în perioada 𝟏𝟏 – 𝟐𝟑 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 o serie de titluri care te vor ajuta și te vor învăța să îți păstrezi o stare autentică de bine, atât fizică, cât și psihică, vor beneficia de o 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟓% pe www.edituraherald.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.