Ultimele haine noi de la Femme Luxe din 2021

Ultimele haine noi de la Femme Luxe din 2021

O nouă comandă de la Femme Luxe – ultima pe anul 2021 – a ajuns la mine chiar înainte de Crăciun. Prinsă între musafiri, sărbători și agravarea stării de sănătate a bunicii mele, nu am apucat să vi le arăt sau să vorbesc despre ele până acum. E adevărat că ne plănuisem să mergem în oraș, să fac pozele într-un cadru mai frumos, însă știți și voi cum e cu socoteala de acasă… Așa se face că azi am profitat de puțina zăpadă rămasă (noi cam atât vedem zăpada într-un an, câteva zile în ianuarie) și am făcut poze, să vă arăt ce haine noi am mai comandat de pe Femme Luxe în 2021.

De data aceasta am fost mai atentă la mărimi, dar tot am reușit să dau greș la trening, pe care l-am comandat mărimea 12, deși am văzut că este model supradimensionat. Puteam lua mărimea 10, sau chiar 8 și atunci l-aș fi putut purta. Cu siguranță voi fi mai atentă data viitoare. Mă bucur măcar că, din 4 produse comandate, doar la unul singur am luat mărimea nepotrivită.

Haine noi: o rochie și un hanorac

Am deja o mulțime de rochii de la Femme Luxe, din categorii precum bodycon dresses sau little black dress. Am și câteva rochii tricotate, perfecte pentru sezonul mai rece. Și de data aceasta, am comandat o astfel de rochie, pentru că mi-a plăcut cum arată pe site. Mai exact, am ales modelul Grey Knitted Bardot Long Sleeve Bodycon Midi Jumper Dress – Debbie. Este puțin mai lungă, ajungând până sub genunchi, cu un design simplu, într-o singură culoare. Am accesorizat-o cu o curea lată, neagră, cu cataramă mare și mi-a plăcut mult mai mult cum arată așa, decât purtată simplu. Pe site, rochia apare purtată cu umerii goi, partea de sus fiind mai lungă și largă, astfel încât să poată fi aranjată pe umeri. Totuși, eu am încercat să văd cum arată și purtată ca rochie cu gâtul înalt și mi-a plăcut și astfel. Vouă cum vi se pare?

Alături de această rochie am ales și un hanorac cu glugă, din blugi, modelul Blue Acid Wash Oversized Long Sleeve Front Pocket Drawstring Hoodie – Niamh. Îmi place designul și materialul. L-am purtat cu blugi negri, skinny, dar și cu colanți.

Două seturi confortabile loungewear

Cred că nu mai e o surpriză că îmi plac foarte mult seturile din categoria Women’s loungewear sets de la Femme Luxe. Și de data aceasta mi-am comandat două seturi de pe site. Primul pe care l-am ales este Rust Sleeveless Tank Top, Oversized Midi Cardigan & Joggers Three Piece Knitted Loungewear Set – Lar. Fiind vorba despre un set confortabil, mi s-a părut tare interesant că este format din trei piese, dintre care un cardigan, așa că mi-am dorit tare mult să îl am. Materialul este destul de subțiere, dar tare plăcut la atingere. Este mai potrivit pentru primăvară sau toamnă, după părerea mea. Topul este scurt, ceea ce îl face perfect și pentru a fi purtat vara. Deși arată tare bine cele trei piese împreună, sunt de părere că pot fi purtate și separat, ceea ce este un mare avantaj.

Ultima piesă dintre cele patru haine noi din această comandă de la Femme Luxe este Light Blue Oversized Drawstring Pocket Hoodie Seam Front Cuffed Joggers Loungewear Set – Kendra. Îmi place tare mult designul și culoarea acestui set, însă, așa cum am zis la început, am ales greșit mărimea. Este super confortabil și călduros, având căptușeală călduroasă, însă, din păcate, îmi este super larg și îmi este imposibil să îl port astfel. Poate că hanoracul l-aș putea purta, însă pantalonii, categoric, nu. Însă s-ar putea ca norocul să îi surâdă altcuiva din familie și să îl ofer cadou.

Ultima comandă de haine noi de la Femme Luxe din 2021 mi-a adus haine pe placul meu

Chiar dacă am cam ratat mărimea la treningul albastru, pot spune că ultima comandă de haine noi de la Femme Luxe din 2021 a fost una reușită, cu haine pe placul meu. Hanoracul din blugi este preferatul meu din această comandă, urmat de rochia tricotată.

Voi ce părere aveți despre aceste haine noi ale mele? Care dintre ele vă place cel mai mult?

8 thoughts on “Ultimele haine noi de la Femme Luxe din 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.