100.000 de cărți pentru grădinițele de stat din România

100.000 de cărți pentru grădinițele de stat din România

Împreună, schimbăm povestea unei generații!

Vrei să trăiești într-o țara în care oamenii iubesc cărțile?

De Zilele Bookzone, între 19-20 decembrie, editura Bookzone își propune să doneze 100.000 de cărți educative grădinițelor de stat din România și să ajute o nouă generație de cititori să îndrăgească poveștile.
Chiar dacă an după an România este pe ultimele locuri la capitolul consum de carte și, în medie, există doar două librării la 100.000 de locuitori, putem oricând schimba povestea, investind în viitoarea generație de cititori.
Cei mici învață să iubească poveștile chiar înainte de a învăța să citească, iar, adesea, primul contact cu cartea este esențial. Ascultând cărțile citite de părinți, micuții își dezvoltă imaginația și vocabularul, și, poate mai important, înțeleg că oricând vor avea nevoie de un sfat, îl vor putea găsi între copertele unei cărți. Prima carte răsfoită poate reprezenta începutul unei prietenii pe viață.
Echipa Bookzone are nevoie de sprijinul tău și al altor iubitori de carte pentru a ajunge la cât mai multe comunități vulnerabile.

Cum poți ajuta?

  1. Începând cu 15 decembrie, poți înscrie o grădiniță de stat în campanie, oferind doar câteva date de contact ale instituției, iar editura va contacta reprezentanții grădiniței în vederea realizării unei donații, după finalizarea campaniei. Oricine poate înscrie o grădiniță accesând următorul link: https://bookzone.ro/schimba-povestea
  2. În perioada 19-20 decembrie, poți comanda pe bookzone.ro cărți numai bune de oferit în dar familiei și prietenilor, iar pentru fiecare carte cumpărată, editura va dona 5 cărți unei grădinițe înscrise în campanie.
  3. Poți transmite mesajul mai departe în cadrul comunității tale.

Ajută-ne să creștem o nouă generație de cititori!

Despre Bookzone

De 6 ani, editura Bookzone aduce cărțile mai aproape de oameni. Povestea Bookzone a început cu o carte, însă acum Bookzone este o editură matură carea publicat peste 100 de titluri. În prezent, editura lucrează cu autori români și străini care acoperă domenii diverse, precum romance, Young Adult, sănătate și nutriție, umor, dezvoltare personală și cărți pentru copii. Bookzone.ro este și o librăria online de succes cu peste 4.000.000 de cărți vândute.

4 thoughts on “100.000 de cărți pentru grădinițele de stat din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d