O poveste modernă de Crăciun în #MyCalvins

O poveste modernă de Crăciun în #MyCalvins

Autentică. Creativă. Texturată. Iconică. Așa începe o poveste de Crăciun în cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN. Descoperă-ți libertatea de a trăi sărbătorile de iarnă în stilul tău. Alege persoanele dragi pe care ți le dorești alături, alege locul în care simți cel mai bine & în cele din urmă alege povestea pe care vrei să o experimentezi. Atâta timp cât trăiești fără limite, orice poveste în #MyCalvins este cu happy ending. 

Și dacă CALVIN KLEIN nu ar fi existat…

Ar fi fost în cele din urmă creat oricum, special pentru tine. Și ar fi fi început la fel. Cu gama de Underwear realizată din materiale moi, fără cusături, cu elasticitate optimă, oferindu-ți un confort incredibil.

De ce ai mai avea nevoie? De un fleece Sherpa – fie că este vorba despre un hoodie sau un zip-up – construit dintr-o lână pufoasă, într-o culoare neutră, care pune în lumină felul tău unic de a fi. Continuă layering-ul cu o jachetă puffer pentru o siluetă modernă & fresh, realizată din materiale sustenabile. Oriunde vei călători, acest outfit îți va oferi tot confortul de care ai nevoie, și vei avea permanent senzația că te afli în fața unui șemineu, cu o cană de ceai în mână. 

Alege din colecția Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN acele piese statement pentru personalitatea ta și crează un key look pentru fiecare moment special. 

Ce mai aștepți? Descoperă întreaga Colecție Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN în magazinele  Calvin Klein din România!

###

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

4 thoughts on “O poveste modernă de Crăciun în #MyCalvins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.