De Crăciun, oferă un voucher cadou Notino

De Crăciun, oferă un voucher cadou Notino

Este minunat să primești și să oferi cadouri. Însă în zilele noastre, deși opțiunile în ceea ce privește cadourile sunt nelimitate, se poate dovedi adeseori dificil să iei o decizie. Poate tocmai din cauză că există o mulțime de opțiuni. În plus, atunci când oferi un cadou, este bine să cunoști foarte bine persoana căreia i-l oferi, să îi știi preferințele și să știi ce ar avea nevoie sau ce i-ar plăcea să primească. În ultima perioadă, eu am optat tot mai des pentru cosmetice atunci când vine vorba de cadouri, deoarece mi se par practice și sunt necesare. Însă, dacă nu cunoști prea bine gusturile persoanei căreia îi cumperi cadou, poți în schimb opta pentru un voucher cadou Notino.

De exemplu, mie îmi plac foarte mult produsele Makeup Revolution și nu doar că le cumpăr pentru mine, dar le ofer și cadou persoanelor cărora știu că le-ar plăcea. Însă, dacă am de făcut cadou unei persoane ale cărei obiceiuri nu le cunosc în ceea ce privește machiajul și produsele de makeup preferate, optez pentru un alt cadou. Iar într-o astfel de situație,un voucher cadou Notino mi se pare o alegere excelentă.

În plus, este o alegere bună deoarece îți permite să alegi o sumă care să apară pe voucher, cum ar fi 100, 200 sau 300 RON. Acesta poate fi utilizat pentru cumpărături de pe Notino, astfel că persoana căreia îi oferi voucherul își poate alege singură parfumurile și produsele cosmetice care îi plac.

3 motive pentru care merită să oferi un voucher cadou Notino de Crăciun

Pe scurt, îți ofer trei motive pentru care consider că merită să oferi un voucher cadou Notino de Crăciun:

1. Rezolvi simplu și rapid cadourile pentru cei dragi. Nu-i așa că și tu te regăsești în dificultate când vine vorba despre a cumpăra cadouri pentru anumite persoane? Dacă da, atunci te asigur că un voucher cadou Notino este exact ce ai nevoie! Îl comanzi simplu și rapid, fără să pierzi timp să alegi cadoul perfect. Iar persoana care îl primește se va bucura că va putea alege singură tot ce își dorește de pe site, din suma pe care i-o oferi.

2. Este simplu de utilizat. Persoana care primește voucherul va primi un cod reducere Notino pe voucher. Tot ce are de făcut la plasarea comenzii este să introducă acest cod în coșul de cumpărături, pentru a aplica reducerea echivalentă cu valoarea voucherului.

3. Este valabil 12 luni de la data emiterii. De Crăciun, toată lumea primește o mulțime de cadouri și poate un set cadou sau un parfum nu va aduce persoanei în cauză aceeași bucurie precum un voucher pe care îl poate folosi oricând dorește, în următoarele 12 luni. Desigur, voucherul poate fi utilizat o singură dată, însă nu obligă persoana care l-a primit să îl folosească imediat, ci îl poate păstra până chiar are nevoie sau decide exact ce dorește să comande.

Ție cum ți se pare ideea de a oferi un astfel de voucher cadou de Crăciun?

8 thoughts on “De Crăciun, oferă un voucher cadou Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.