Iubitorii de cafea și ceai se simt ca-n Rai la Laboratorul Naturii

Iubitorii de cafea și ceai se simt ca-n Rai la Laboratorul Naturii

„Nu funcționez dimineața până nu beau măcar o gură de cafea!” – Îți sună cunoscut? Pe mine mă definește foarte bine această afirmație și doar atunci nu îmi trebuie cafea când sunt bolnavă sau mă simt foarte rău. Însă aș putea extinde afirmația chiar mai mult, spunând că nu funcționez corespunzător dacă, pe lângă cafea, nu beau măcar o cană de ceai pe zi. Dacă și tu ești ca mine, îți spun un secret: magazinul Laboratorul Naturii este locul ideal pentru toți iubitorii de cafea și ceai!

Recent, am plasat o comandă pe site și am testat trei sortimente de cafea și două de ceai. Trebuie să recunosc că mi-a fost foarte greu să decid, pentru că toate sunt deosebit de tentante. Iar eu, mare iubitoare de cafea și ceai, ador să testez arome diferite, să descopăr noi varietati de cafea și să savurez din plin aromele deosebite. V-am tot tentat pe social media cu diverse postări în timpul testării, iar acum a sosit momentul să vă și povestesc puțin despre fiecare dintre sortimentele de cafea și ceai pe care le-am testat.

Înainte de a vă povesti mai multe despre sortimentele testate, vă spun ce a conținut coletul meu de la Laboratorul Naturii:

–         Infuzor metalic tip clește

–         Cafea boabe Brazilia Sao Silvestre

–         Cafea boabe cu aromă de Ciocolată

–         Cafea boabe cu aromă de Sweet Caramel

–         Ceai Rooibos Swasiland

–         Ceai negru cu portocală și marțipan

–         Filtre pentru ceai

Trei sortimente de cafea absolut delicioase

Cafeaua este primul lucru la care ne gândim de cum deschidem ochii, atât eu, cât și soțul meu. în ultima perioadă, am testat cele trei sortimente de cafea luate de la Laboratorul Naturii și pot spune că suntem fermecați de ele.

Aroma este suficient de intensă pentru gustul nostru, indiferent despre care dintre cele trei tipuri de cafea vorbim. Iar când fac cafea, parfumul ei minunat umple bucătăria și se menține multă vreme acolo. Și modul de ambalare mi se pare extraordinar, deoarece asigură o închidere ermetică, astfel încât boabele își păstrează aroma chiar și după desfacerea pachetului.

Preferata soțului meu este Brazilia Sao Silvestre, deoarece el preferă cafeaua simplă, fără arome. În schimb, eu m-am îndrăgostit de cafeaua cu aromă de caramel încă de prima dată când am gustat-o. Sau, mai bine zis, încă de când fierbea. Asta deoarece parfumul de cafea cu caramel a umplut toată casa și s-a menținut câteva ore în aer. Iar eu, fiind iubitoare nu doar de cafea, ci și de caramel, am fost complet fermecată. Iar aroma… pur și simplu, nu am cuvinte suficiente încât să descriu cât de delicioasă este această cafea!

Desigur, și cea cu aromă de ciocolată este delicioasă. Am savurat-o împreună cu sora mea, care iubește, la fel ca mine, cafeaua cu diverse arome. Totuși, în cazul acesteia, mi se pare că aroma de ciocolată nu este la fel de intensă precum în cazul cafelei cu caramel.

Două sortimente de ceai fantastice

Mi-a plăcut ceaiul de când mă știu, însă în ultimii ani am pus mai mult accentul pe ceai cât mai divers și mai aromat. Pe Laboratorul Naturii am găsit o mulțime de tipuri de ceai, toate la fel de tentante și de atrăgătoare. Am ales două dintre ele, pentru început, astfel încât să îmi fac o părere.

Ceaiul Rooibos Swasiland conține: ceai Rooibos, bucăți de ananas, bucăți de mango, bucăți de măr, frunze de alun, vișine, flori de floarea soarelui, coji și petale de trandafiri, flori de nalbă, flori de gălbenele. Are o aromă fructată, plăcută. A devenit rapid preferatul soțului meu. De ce doar a lui? Deoarece eu chiar nu pot decide între cele două ceaiuri.

La ceaiul negru cu portocală și marțipan m-au atras cele două ingrediente, însă nu eram convinsă că îmi place ideea de ceai negru. Asta deoarece am încercat mai demult să beau ceai negru cu diverse fructe și nu mi-a plăcut. Ei bine, am zis să îl iau totuși și chiar mă bucur de alegerea mea. Ceaiul negru cu portocală și marțipan conține: ceai Negru (85%), coji de portocală (3%), petale trandafiri, migdale, cuișoare, pulbere de cardamon, vanilie, marțipan. Are o aromă plăcută, în care nu se simte foarte tare cea a ceaiului negru, aceasta fiind echilibrată de celelalte ingrediente din compoziție.

Cafea și ceai pentru toate gusturile la Laboratorul Naturii

Prima mea experiență cu Laboratorul Naturii a fost una minunată. Suntem mai mult decât mulțumiți de toate produsele pe care le-am luat de pe site și cu siguranță voi mai lua și alte tipuri de cafea și ceai în viitor, curioasă fiind de multe dintre cele disponibile.

Eu m-am convins de un lucru: pe site este o oferta variata de cafea și ceai pentru toate gusturile și, cu siguranță, Laboratorul Naturii poate fi considerat un adevărat Rai al iubitorilor acestor licori magice!

4 thoughts on “Iubitorii de cafea și ceai se simt ca-n Rai la Laboratorul Naturii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.