Suplimente alimentare pentru imunitate de la Promedis Pharm

Suplimente alimentare pentru imunitate de la Promedis Pharm

Schimbările bruște de temperatură din acest an, statul în casă mai mult decât ar fi normal și toate schimbările din stilul de viață au dus, parcă, la tot mai multe viroze, răceli și gripe. În această toamnă, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să ai un sistem imunitar slabit. Au început ai mei cu răcelile, iar la vreo două săptămâni după care m-am „rupt” în două să îi îngrijesc pe fetiță și pe soț, răciți fiind, am clacat și eu. Probabil, în combinație cu stresul și oboseala, imunitatea mea a lăsat garda jos și i-a permis perfidului virus să pătrundă în organismul meu, unde și-a făcut de cap vreo două săptămâni. Așa am înțeles cât de important este să avem grijă de imunitatea și de sănătatea noastră, iar pentru asta am ales acum să contăm pe produsele din magazinul online de suplimente alimentare – Promedis Pharm.

În octombrie, cum ziceam, am fost bolnavi toți trei. Ne-am umplut atunci cu medicamente și vitamine, de nu mai știam la un moment-dat ce am luat și ce nu… Că au și avut vreun efect sau nu, nici nu mai știu ce să zic. Cert este că, la un moment-dat, aveam impresia că luăm cu toții vitamina C doar să ne prelungim boala, că efectul pozitiv era de neobservat. Și atunci am ajuns să mă întreb dacă, oare, luăm suplimentele alimentare potrivite pentru a avea un sistem imunitar puternic, dacă nu cumva contează și firma care le produce, nu doar ingredientul principal.

Am aflat recent despre Promedis Pharm, distribuitor exclusiv al unor suplimente alimentare de calitate superioară  pentru imunitate, produse în Italia. Am ales să le dăm o șansă și pot spune că sunt mulțumită de alegerea făcută. Am ales trei produse pe care să le testez împreună cu familia mea, iar despre ele o să vă povestesc azi.

Trei suplimente alimentare de la Promedis Pharm pentru sănătatea noastră

Ig-Activ este un supliment alimentar menit să crească imunitatea, să întărească organismul și să-l facă mai rezistent împotriva răcelilor și gripei. Poate fi administrat adulților dar și copiilor. Este recomandat ca prevenție, dar și ca ajutor după diverse probleme de sănătate. Ajută la refacerea mai rapidă a organismului. Acest supliment alimentar este menit să prevină diversele probleme cauzate de o imunitate scăzută, acționând prin intermediul nutrienților necesari. Are o formulă complexă, care conține numeroase substanțe active ce protejează organismul, ajută la refacerea acestuia și la prevenirea îmbolnăvirii.

Codeflor Probiotic este un probiotic  sub formă de picături. Este eficient în afecțiunile sistemului intestinal și digestiv si în asigurarea bunei funcționări a organismului. Este recomandat pentru echilibrarea florei intestinale, protejarea mucoasei intestinale și pentru un sistem imunitar puternic. Se utilizează de către persoanele care iau tratament cu antibiotice, au o dietă dezechilibrată, suferă de infecții intestinale sau sunt predispuse la infecții recurente (cum ar fi candida sau infecții urinare), urmează cure de slăbire bazate pe administrarea de medicamente sau au un stil de viață supus stresului excesiv.

Etinerv este un supliment alimentar recomandat în neuropatii,pentru stimularea activității creierului, ca adjuvant în afecțiuni de piele inclusiv în boli autoimune (cum este Zona Zoster), precum și pentru prevenirea și reducerea efectelor fotoîmbătrânirii.

Așadar, noi am ales să ne îmbunătățim și menținem sănătatea, cu trei produse minunate, pe care le-am găsit la Promedis Pharm. Voi ați folosit produse de pe acest site? Pe care dintre cele trei ați vrea să le încercați?

2 thoughts on “Suplimente alimentare pentru imunitate de la Promedis Pharm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.